Haberler

Galatasaray Divan Restaurant ile yollarını ayılıyor! Bedeli ise 500 bin dolar

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim arasında başlayan 'sicili bozuk' tartışması farklı bir boyuta taşındı. Sarı kırmızılı ekip, Koç ailesine ait olan Divan Restaurant'la yollarını ayırmak için karar aldı. Türk Telekom Stadı'nda hizmet veren Divan Restaurant ile ayrılığın bedeli ise 500 bin dolar...

Galatasaray Kulübü, Türk Telekom Stadyumu'nda yıllardır hizmet aldığı Divan Restaurant'ın sözleşmesini feshetmek için düğmeye bastı. Yaklaşık 3 haftadır, çeşitli restaurantlar, catering firmaları ile görüşen sarı kırmızılılar, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un sahibi olduğu Divan Restaurant ile yollarını resmen ayırıyor. Bu ayrılığın maliyeti ise 500 bin dolar (yaklaşık 3 milyon TL)...

LOCALARDAN BOYKOT

Hürriyet'in haberine göre; Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, Club Brugge maçı öncesi Fatih Terim için kullandığı "Sicili bozuk" ifadesi ipleri koparan nokta oldu. Terim, Türk Telekom Stadyumu'nda ailesi, çocukları ve yakınları için kendisine ait olan locada uzun süredir Ali Koç'un sahibi olduğu Divan Restaurant'tan hizmet almazken, başka loca sahipleri de bu tavra destek oldu.

Galatasaray Kulübü de Brugge maçı sonrası Divan ile yolları ayırmak adına harekete geçti. Kulübün statta çalışacak başka bir restoran için firmalarla temasları sürdürdüğü ifade edildi.

Galatasaray Divan Restaurant ile yollarını ayrılıyor! Bedeli ise 500 bin dolar

TERİM: GEREKİRSE TAZMİNATI BEN ÖDERİM

Divan firmasının Türk Telekom Stadyumu'ndan ayrılığı sonrasında taraftarlar ve loca sahiplerinin mağdur olmaması adına kulübün hummalı bir çalışma yaptığı öğrenildi. Kulüp avukatlarının feshi için görüşmeleri sürdürdüğü sözleşmeye göre, Galatasaray, Ali Koç'un sahibi olduğu firmaya tazminat bedeli ödeyecek! 4 yıl önce Divan Restaurant ile imzalanan sözleşmede belirlenen tazminat bedelinin 500 bin dolar olduğu ortaya çıktı. Kulislerde Terim'in yönetime, "Gerekirse tazminatı ben öderim" dediği konuşulurken, yönetim, uygun şartlarda bir sözleşme feshi ile ödemeyi yapmayı hedefliyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Türk Telekom Stadyumu Galatasaray Fatih Terim Ali Koç Haberler

500

Yorumlar (115)

ziya:

ALİ KOÇ TALİMAT VERSE , imPARATOR BENZİN ALAMAZ BU MEMLEKETTE , AKLI SIRA SİDİK YARIŞTIYOR imPARATOR :))))

94
46
yanıtYanıtla
hilmi:

saçmlama beyinisiz burası kabile devleti değil kayyım denen birşey duymadın

yanıt11
yanıt27
enrique:

adam doğru söylüyor. Tüpraş Koç''un değil mi? satmıyorum kardeşim sana der sonuçta serbest piyasa satmak zorunda mı?

yanıt11
yanıt3
RUHI-BJK:

ENRIQUE: Satmak zorunda, Serbest Piyasadaki Serbestlik bahsettiğin gibi bir şey değil :-)

yanıt4
yanıt3
parator:

Kebapci Selahattin''le anlassinlar. Terim cok sever Selahattin''in kebabini.

80
21
yanıtYanıtla
fenerlibahçeli34:

Kulübün başkanı kim, CEO su kim, T. D. kim? Beyefendi işi dışında her şeye karışıyor. G. Sarayı yönetiyor. Ortalığı karıştırıyor. Devam, iyi gidiyor!

53
17
yanıtYanıtla
KASTAMONULU:

ali koç Galatasaraydan alacağı bu tazminatı ÇOCUK ESİRGEME KURUMUNA BAĞIŞLAR MI ACABA ? bekleyip görelim :))

33
9
yanıtYanıtla
kastamonusuz:

salak kastamonulu, ali koç o tazminatı gs ye hibe eder.

yanıt2
yanıt10
adınızı yazın:

sizin gibileri toplar sucuk ekmek dağıtır seversin sen salatasaraylı :)))

yanıt2
yanıt4
HAYDO:

ÇOKTA TIN 500 BİNİ ALIR ALİ KOÇ PARA LAZIM ADAMA MESUTA VERİR. ! FATİHİN EGOLARI GALATASARAYI BATIRDI İFLAS MİLLİ TAKIMI BATIRDI İFLAS.

18
10
yanıtYanıtla
Tüm 115 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title