Haberler

Sosyal medyayı ayağa kaldıran görüntülerdeki baba, kızını camı kapatmadığı için darp etmiş

Güncelleme:

İstanbul Tarlabaşı'nda 19 yaşındaki kızını darp ettiği görüntüler sosyal medyada olay olan baba, kronik astım rahatsızlığı olan kızını pencereyi kapatmadığı için darp etmiş.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde 19 yaşındaki kızına işkence yaptığı belirlenen baba, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınmıştı. Baba Muzaffer A.'nın emniyetteki işlemleri devam ederken, Tuğba A. ise kabus gibi olayın detaylarını anlattı.

"ÇOCUKLUĞUMDAN BERİ ŞİDDET GÖRÜYORUM"

Babasının daha önce de kendisine şiddet uyguladığını belirten talihsiz kız, "Babam yıllardır bana şiddet uyguluyordu ama bu kadar ağır değildi. Ben küçükken anneme, daha sonra da bu şiddet bana yöneldi. Çocukluğumdan beri şiddet görüyordum. Ama gördüğüm şiddet nedeniyle bir yere şikayet edileceğini eskiden bilmiyordum o bilince sahip değildim. Bir de tamamen anne babamın eline baktığım için yapabileceğim bir şey yoktu" ifadelerini kullandı.

ŞİDDETİN SEBEBİ SALON PENCERESİ

Sosyal medyada büyük yankı uyandıran görüntülere de değinen Tuğba A., sözlerine şöyle devam etti: "Şiddet uygulama sebepleri değişebiliyor. En son görüntülerdeki şiddetin sebebi; salonun penceresinin açık kalmasıydı. Babam yağmurdan dolayı kapatmak istedi. Annem ve benim kronik astım rahatsızlığımız var, pencerenin açık kalması gerekiyordu. Daha önce de kumanda sebebiyle süpürgenin borusuyla avucuma vurup, avucumu patlatmıştı. Sadece fiziksel şiddet vardı. Daha önce de anneme bıçak çekmişti. Videoda gördüğünüz görüntüler Cumartesi günü yaşandı. Gördüğüm şiddet nedeniyle doktora gittiğimde doktor beni karakola yönlendirdi, gidip şikayetçi oldu ve 10 gün uzaklaştırma kararı verdiler."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Tarlabaşı İstanbul 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (98)

GERÇEKLER...:

O adam O kızı yetiştirene kadar neler çekmiştir kimsenin umurunda değil yok şiddet uygulamış yok bilmem ne yapmışO sıpa gece gündüz ağlarken onu bunu isterken o adam vardı yanında siz yoktunuz Böyle yapıp çocukları kimsesizler yurduna almalarını sağlamayın lütfen Oradan çıkan çocuklar daha da tehlikeli işlere karışıyor. kafaları DANK ediyor ama iş işten geçmiş oluyor Sizden ricam her gördüğünüz şeyi anlamadan dinlemeden YAYMAYIN. . .

27
37
yanıtYanıtla
VİCDANSIZLIĞA KARŞI BİR KİŞİ:

Ulan adam gavura vurur gibi vuruyor hiç mi için cızlamıyor vicdan yoksunu. . . Senin gibilerin çocukları bunları yapıyor zaten. . . .

yanıt15
yanıt1
Çeto:

gerçekler denen kişi insan çocuğuna bakmakla yükümlüdür sabredecek bakamıyorsa derdini anlatım kuruma teslim edecek evlat dövülürmü lan savunmasız bir i, nsana bu yapılırmı bunları yazarken hiçmi için sızlamıyor tamam bu zamanakadar babası denen kişi vardı yine olsun ama bu şekil değil bakamıyorsa bi kuruma versin

yanıt7
yanıt1
Alkim:

Kız bildiğin cırtlak! Adamın tepesini attırmış besbelli. . Şiddet iyi değil ama kadın kız milletide biraz daha sakin ve uyumlu olmalı, TV ve internette gördüğü hherşeyi gerçek sanıp ona uygun yaşam tarzı istiyor ve olmayıncada ilişkilerde zedelenme oluyor, ekonomik durumlar zaten hemen her bireyin sinir sistemlerini bozdu. Herkes karşısındakine biraz daha anlaşış göstermeli

25
32
yanıtYanıtla
ALKİM:

görüntüleri bir daha izledim. . Adamdada sorun var malesef :( Her ikisinede psikolojik destek şart görünüyor. Allah aile içi huzur versin herkese.

yanıt13
yanıt0
XC:

adam hıc vurmamış Kız vurmuş adam engellemiş Nerenizle izlıyorsunuz video yu

14
30
yanıtYanıtla
KAMİL:

KAMİL TWİTER DEN İZLE DE GÖR KİM KİME VURUYOR

yanıt2
yanıt0
alper:

Evet kiz vuruyor adam sakinlestirmeye calisiyor videyoda, bu arada ceken kim. bence kizin tedaviye ihtiyaci var

yanıt2
yanıt1
ADAM ÖYLE BİRİNE BENZEMİYOR:

bu kız bence babasını fena halde kızdırmış ve babasından kurtulmak için böyle bir komployu hazırlamış. . babayı hapse gönderecek kendide gününü gün edecek. . tabi baba başında olunca istediği gibi hareket edemiyor. . . ulan varya bu zamane gençleri çok tehlikeli haaa birde ortalığı ayağa kaldırmış bağırıp zırlayıp duruyo. . . ulan bu yediği dayak neki biz ne dayaklar yedik anamızdan babamızdan hiç avazımız çıkana kadar bağırmadık. . sosyal medyayı suistimaldir bu başka birşey değil.

11
27
yanıtYanıtla
sevda:

akıl yoksunu herif senin doğumanda suistimaldir o zaman. belli yediğin dayaklardan akıl diye birşey kalmamış gerçi yetiştiğin ortam ne ki mantıklı yazı yazabilesin

yanıt6
yanıt1
Tüm 98 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title