Haberler

Emine Bulut'un annesinin sözleri, salondakileri hüngür hüngür ağlattı

Güncelleme:

Kocası tarafından öldürülen Emine Bulut'un annesinin mahkeme salonundaki "Allah'tan korkmaz; yaralı koyaydın hiç olmazsa, ben bakardım ölene kadar kızıma" şeklindeki sözleri salondakileri ağlattı.

Kırıkkale'de geçen 18 Ağustos'ta kent merkezinde lokantada meydana gelen olayda Emine Bulut, Makine ve Kimya Endüstrisi'nde güvenlik görevlisi olan 6 yıl önce boşandığı Fedai Varan (43) tarafından, kızı F.B.V.'nin gözü önünde bıçaklandı. Ağır yaralanan Emine Bulut, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken, yaralı halde kafeden çıkarılırken 'ölmek istemiyorum' diye feryat ederken çekilen ve sosyal medyada paylaşılan videosu, infiale yol açtı. Olayın ardından kaçan Fedai Varan, polis tarafından yakalanıp çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

EMİNE BULUT'UN ANNE VE BABASI KATİLİ GÖRÜNCE FENALAŞTI

Sanık Fedai Varan, tutuklu bulunduğu Bolu F Tipi Kapalı Cezaevi'nden, duruşma salonuna 09.00'da getirildi. Duruşma salonunda bekleyen Emine Bulut'un anne ve babası, sanığı görünce fenalaştı. Annesi gözlerinin önünde öldürülen F.B.V., güvenlik gerekçesiyle duruşma salonuna getirilmedi. Küçük kız, adliyede farklı bir odadan Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile duruşmaya katıldı.

Emine bulut'un annesinin sözleri, salondakileri hüngür hüngür ağlattı

"FEDAİ BENİ ARADI 'KIZINI KESTİM' DEDİ"

Emine Bulut'un babası Ahmet Bulut, torunu için kızının barışmasını istediğini anlatarak, "Torunum 'babasız büyümesin' diye barışmalarını istedik. Evine gidiyordum, elektrik parasına kadar ben yatırdım. Çcuğuna bir litre süt almış mı? 9 sene boyunca hiç bilmedi kızını. 2017 yılında ikinci kez evlendi kızım. Rahat vermedi kızıma, rahatsız etti. Çocuk görüşmek istemiyordu artık babasıyla. Olay günü kızımı ve torunumu bıraktım. Sonra Fedai beni aradı, 'kızını kestim, sülaleni kurutacağım' dedi. Bir baba, 10 yaşındaki kızının önünde annesini öldürdü, buna ne diyeceğiz?" dedi.

Emine bulut'un annesinin sözleri, salondakileri hüngür hüngür ağlattı

"YARALI KOYSAYDIN, BEN BAKARDIM ÖLENE KADAR KIZIMA"

Gözyaşları içinde konuşan anne Fadime Bulut da "Torunum konuşmuyordu babasıyla, konuşmak istemiyordu. 9 sene sonra nasıl diyecek 'ben senin babanım' diye. Kız 'yapma' deyince itmiş onu. Her zaman telefonlarda ağlatıyordu kızımı. Torunum, 'annemi dolmuştun indirdi, oraya ittirdi' diyor. 'Babayım' demeye utan. Torunum seni unutmayacak bundan sonra. Asılmasını istiyorum, onun anası da yaşasın benim yaşadığımı. Hiç olmazsa yaralı koysaydın. Torunum olaydan sonra bana konuştu; 'Anneanne dolmuşta kimse yoktu, 3 kişiydik'. dedi. Arkadan tutmuş çekmiş kolundan, içeri sokmuş. Seyretmişler. Hiç mi el insaf yoktu? Sandalyeyi kafasına vursalardı. 'Ben ambulans çağırın, yardım edin diye bağırıyordum; ama kamera çekiyorlardı anneanne' dedi. Allah'tan korkmaz; yaralı koyaydın hiç olmazsa, ben bakardım ölene kadar kızıma. Sen nasıl uyku uyuyorsun? Benim kızım erkek gibiydi, hasta bakıcılığı yapıyordu. En ağır cezayı almasını istiyorum" dedi.

Bulut çiftinin ifadesi sırasında salonda bulunanlar gözyaşlarını tutamadı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Emine Bulut Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (42)

BRONZBOMBER:

6 YIL HAPİS VERİRLER İYİ HALDEN DE 3 YILDA ÇIKAR SONRA DEVLET MEMURU OLUR.

88
10
yanıtYanıtla
hakank:

Cezaevindeki arkadaşlar gerekeni yaparlar umarım ve allahtan dilerim. . . .

82
1
yanıtYanıtla
khakan:

Adaleti kanunlar sağlayamadığı için cezaevindeki arkadaşlardan medet umuyoruz. . . .

yanıt5
yanıt1
Hakan:

devletin kadınlara verdiği aşırı yetkiler kadınları şımarttı ve milletin tepesine çıkardı. . Evde reislik bitti. . Sonunda bu cinayetler başladı. .

6
64
yanıtYanıtla
....:

İnsan seçemiyor evladını. Senin gibilerde var tabii. Seni doğuran annenin pişmanlığı geliyor gözümün önüne. Sonra diyorum sus. Karşındaki kim. ne akıl ne fikir ne düşünme yeteneği nede empati var. Sen yetkiye takılmışsın ben senin insanlığına. Yetki halledilirde, sen asıl insanlığını ne yapacaksın. Sen onu kaybetmişsin onu. Alışsan iyi olur. Biz kadınlar varız hep olacağız. Ve ne yazıkki sizin gibi insan görünümlü yaşamsal varlıklarda doğuracağız

yanıt16
yanıt0
şg:

senin zihniyetine tükiriyim

yanıt21
yanıt0
35:

hadi ordan salak

yanıt15
yanıt0
Gl:

Mal herif erkekler adam olsunda bizim yetkiye ihtiyacimiz kalmasın

yanıt14
yanıt0
M.ORHAN:

CENNET ANALARIN AYAKLARI ALTINDA

29
1
yanıtYanıtla
esnaf:

5 - 6 yıl hapis yatar ondan sonra esnafın ödediği ssk işsizlik ödeneği ile hükümet iş verir işkurdan tekrar içimize salarlar

26
2
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title