Haberler

Zeki çelik ve merih demiral'dan arnavutluk maçı öncesi açıklamalar

Zeki Çelik: Bu maçı kazanırsak grubu büyük ölçüde tamamlamış olacağız"Fransa galibiyetinin ardından Lille'deki takım arkadaşlarım tebrik etti"Merih Demiral: Arnavutluk maçını kazanırsak grupta çok iddialı hale geleceğiz"Ronaldo Türk halkını çok seviyor"Sezer AFŞAR-Ali DANAŞ/İSTANBUL, - Euro...

Zeki Çelik :  Bu maçı kazanırsak grubu büyük ölçüde tamamlamış olacağız
"Fransa galibiyetinin ardından Lille'deki takım arkadaşlarım tebrik etti"
Merih Demiral: Arnavutluk maçını kazanırsak grupta çok iddialı hale geleceğiz
"Ronaldo Türk halkını çok seviyor"
Sezer AFŞAR-Ali DANAŞ/İSTANBUL, - Euro 2020 Elemeleri H Grubu'nda 11 Ekim'de Arnavutluk, 14 Ekim'de Fransa ile karşı karşıya gelecek olan A Milli Futbol Takımı'nda futbolcular Zeki Çelik ile Merih Demiral, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Arnavutluk maçını kazanmaları halinde grubu büyük ölçüde tamamlayacaklarını ifade eden Zeki Çelik, "İlk maçımız Arnavutluk ile ve çok önemli bir maç. Kesinlikle kazanmak istiyoruz. Bu maçı kazanırsak grubu büyük ölçüde tamamlamış olacağız. Onları yenip saf dışı bırakmak istiyoruz. Bu maçı final havasında görüyorlar" dedi.
"LILLE'DEKİ TAKIM ARKADAŞLARIM BENİ TEBRİK ETTİ"
Konya'daki Fransa galibiyetinin ardından Lille'deki takım arkadaşlarının kendisini tebrik ettiğini anlatan Çelik, "Konya'da konsantre olduk, inandık ve onlardan daha iyi oynadık. Onlar kötüydü, biz ise çok iyi oynadık. Lille'de herkes beni tebrik etti. İnşallah onları orada yenmek nasip olur. Fransa'daki maça da motive çıkacağız" şeklinde konuştu.
Son olarak Yusuf Yazıcı'nın Lille'deki performansına da değinen Zeki Çelik, "Yusuf'un alışma süreci iyi gidiyor. Benim için de iyi oldu. Bence çok başarılı olacak. Hocalarımız ona fazlasıyla inanıyor, Fransa'da çok iyi işler yapıp adından söz ettirecektir" ifadelerini kullandı.
MERİH DEMİRAL: BİZİM İÇİN İKİ MAÇ DA ÇOK ÖNEMLİ
Oynayacakları iki karşılaşmanın da gruptaki konumları açısından çok önemli olduğunu vurgulayan Merih Demiral da, "Arnavutluk içerisinde güzel bir hava var. Son maçlarında dört gol attılar. Avrupa elemelerinde en az gol yiyen takımlardan biriyiz. Bu maçlarda da gol yemeden üç puan kazanıp, yolumuza devam edeceğiz. Bizim için her iki maç da çok önemli. Arnavutluk maçını kazanırsak grupta çok iddialı hale geleceğiz. Bu iki maç da çok kritik. İyi puanlar alacağımızı düşünüyorum" dedi.
"BİRBİRİMİZİ ÇOK İYİ TANIYORUZ"
Savunmadaki uyum üzerine gelen soruya ise Demiral, şu cevabı verdi:
"Ümit Milli Takım'dan hep beraber geldik, o büyük bir şans oldu. Birbirimizi tanıyoruz, saha içinde ne yapacağımızı çok iyi biliyoruz. Avrupa Şampiyonası ile bu güzel uyumu taçlandırmak istiyoruz."
"RONALDO TÜRK HALKINI ÇOK SEVİYOR"
Juventus'tan takım arkadaşı Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun üst üste kazandıkları Andorra ve Moldova galibiyetlerinden sonra kendisini tebrik ettiğini söyleyen savunma oyuncusu, "İki galibiyet alıp gittiğimizde beni tebrik etti. Türk halkını çok seviyor. Matuidi ise tribünden çok etkilenmiş. Önümüzdeki maçlarda güzel oyunumuzu ortaya çıkarırız" ifadelerini kullandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
Merih Demiral'ın açıklamaları


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

merih demiral Zeki Çelik Arnavutluk Fransa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title