Haberler

Bakırköy'de kafede bıçakla kovalanan kadını iş yeri sahibi böyle kurtardı

Haber-Kamera: Cemil ÖZDEMİR-Murat SOLAK/
Bakırköy'de kafede otururken bıçakla kovalanan kadın kafenin mutfağına sığındı. İş yeri sahibi Azize Güler Kadını saldırganın elinden kurtarırken elinden yaralandı. O anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
Olay, geçen pazar günü saat 16.00 sıralarında Yeşilköy'deki kafede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Hakan D. yanında getirdiği bıçakla kafede oturan yabancı uyruklu kadının yanına yaklaştı. Tehditler savuran Hakan D.' nin elinde bıçağı gören kadın, 'beni öldürecekler yardım edin' diye çığlık atarak kafenin mutfağına sığındı. Saldırgan Hakan D. ise elinde bıçakla mutfağa girmeye çalıştı. İş yeri sahibi Azize Güler ve iş yeri çalışanları saldırgana engel olmaya çalıştı. Yaşanan arbedede Azize Güler bıçakla elinden yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi. Polis saldırgan Hakan D'yi ifadesini almak üzere karakola götürdü.

O ANLAR KAMERADA
Öte yandan yaşanan olay kafenin güvenlik kameralarıyla kaydedildi. Görüntülerde Hakan D. elinde bıçakla koşarak kafeye geliyor. Hakan D'nin bıçakla geldiğini gören kadın, kafenin mutfağına sığınıyor. İş yeri sahibi ve çalışanlar saldırgana engel olmaya çalışıyor.

"YENİ CEZAEVİNDEN ÇIKTIM SENİ DE ÖLDÜRÜRÜM' DEDİ"
İş yeri sahibi Azize Güler "Normal müşteriler otururken bir arbede çıktı. Bir kadın koşarak geldi mutfağıma sığındı. 'Beni öldürecekler kurtarın beni' dedi. Arkasından bir genç geldi. 'Çekilin önümden öldüreceğim.' dedi. Elinde bıçak vardı. Koşarak aşağıya indi. Giremezsin dedim. 'Ben zaten yeni cezaevinden çıktım seni de öldürürüm' dedi. Kadını öldürmek için mutfağa girmek istiyor. Çalışanlar geldi. Mutfaktan çıkardılar. Bıçağı savururken elime denk geldi. Elim kesildi.  Ben mutfaktan içeri girmesine izin vermediğim için bunu yaptı bana. Edindiğimiz bilgilere göre, ilk eşiyle boşanma davası açmış, ilk eşi de iki çocuğuyla beraber burayı basıyor. Burada arbede yaşanıyor. Kadın çantasını alıyor gitmeyi düşünüyor herhalde, daha sonra elinde bıçakla koşarak birinin indiğini görünce mutfağa sığınıyor. O arada oluyor her şey, ne deseydim yani gir öldür mü deseydim. Böyle bir şeye hayatta izin vermem. Sonra polise haber verdim. Şikayetçi oldum. Parmağımı onun kestiğini ifademde söyledim. Ama şuan zanlı serbest" dedi.
Hakan D'nin bıçakla kovaladığı kadının, annesiyle boşanma aşamasında olan babasının sevgilisi olduğu iddia edildi.

Görüntü Dökümü:
(GÜVENLİK KAMERASI)
-Hakan D'nin gelişi
-Saldırgan Hakan D'nin kadının yanına gitmesi
-Kadının kaçması
-Saldırganın kafenin mutfağına girmeye çalışması
-İş yeri çalışanları ve kafe sahibi ile yaşanan arbede
(AKTÜEL)
-Olayın yaşandığı kafeden görüntü
-İş yeri sahibi Azize Güler röp
-Genel ve Detaylar



Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bakırköy Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title