Haberler

Çukur ne zaman yayınlanacak? Çukur bu hafta yayınlanacak mı?

Güncelleme:

Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur bu hafta ekranda olmayacak. Milli maç nedeniyle ertelenen Çukur dizisi yayın tarihi belli oldu. Fransa Türkiye maçı nedeniyle ertelenen Çukur dizisi ne zaman yayınlanacak? ? Çukur ne zaman yayınlanacak? Çukur yayın tarihi belli mi? Çukur bu hafta yayınlanacak mı?

ÇUKUR BU HAFTA YAYINLANACAK MI?

Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğini Sinan Öztürk'ün yaptığı dizinin başrollerinde; Aras Bulut İynemli, Damla Sönmez, Hazal Subaşı, Perihan Savaş, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Necip Memili, Kubilay Aka, Cihangir Ceyhan, Burak Dakak, Nur Sürer ve Meral Çetinkaya gibi isimlerin yer aldığı dizi, maçın olmasında dolayı 72'nci bölümüyle 21 Ekim Pazartesi akşamı Show TV'de olacak.

72. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Çukur'un 72. yeni bölüm fragmanında mahalleliyi toplayan Yamaç'ın Çukur'a geri döndüğünü çok net hissettirdiği heyecan dolu tanıtımda, "Bundan sonra İstanbul Çukur'un olana kadar Çukur yerinde durmayacak. İstanbul'un Çukur'da olduğunu herkes öğrenecek. Bu bir savaş ilanıdır!" sözleriyle fırtınanın fitilini ateşlediği anlar dikkat çekiyor.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Haberler

500

Yorumlar (4)

SİDAR TATAR:

BİR İZLEYİCİ KAYBETTİNİZ

1
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

mac izleyenlerin bır onemı yok galıba sizin icin

0
0
yanıtYanıtla
ismail oraz atabek hydyr:

para için bu kadar kendinizi satmayın lütfen her şey REYTİNG rekoru değil kınıyorum sizi bir daha izlemeyeceğim. . . .

0
0
yanıtYanıtla
FİRARİ:

çukuru sonuna kadar bekleriz sıkıntı yok

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title