Haberler

Fransa'dan Türkiye maçı öncesi taraftar ve Barış Pınarı Harekatı açıklaması

Güncelleme:

A Milli Takımımızın Fransa ile deplasmanda yapacağı maç öncesinde Fransa kanadından çarpıcı açıklamalar geldi. Stade de France'ta oynayacak mücadele öncesi Fransa Futbol Federasyonu (FFF) Başkanı Noel Le Graet, ilk olarak TFF ile yapılan görüşmeyi ve taleplerini duyurdu.

"MİLLİ MARŞIMIZI ISLIKLAMASINLAR"

"Oyuncular benzer bir duruma alışkın, ilk maçta da Türk taraftarların önünde oynamıştık. Tüm maç boyunca ıslıklandık. Milli marşımız da aynı şekilde. Ancak, Stade de France'da işlerin iyi gideceğini düşünüyorum. Kolay olmayacak elbette. Çünkü, Türk taraftarlar sayıca fazla olacak. Onlardan tek isteğimiz, milli marşımızı ıslıklamamaları olacak. Eğer, tribünlerden ıslık sesleri yükselirse milli marşın sesini daha fazla açacağız. Ayrıca, maçtan önce Türkçe anonslar yapılacak ve ricamız iletilecek."

Fransa'dan Türkiye maçı öncesi taraftar ve Barış Pınarı Harekatı açıklaması

Noel Le Graet Türkiye'nin Suriye'ye düzenlediği operasyonla ilgili soruya da cevap verdi. Le Graet, "Bu bir futbol maçı. Bence öyle de geçecek. Her iki takım da iddialı ve iyi futbol oynuyor. Bu konuda hiçbir endişem yok. Her türlü provokasyona karşı ekstra güvenlik önlemleri alındı." ifadelerini kullandı.

Stadyumda 600 polisin olacağını ve ayrıca 1400 güvenlik görevlisinin olacağını hatırlatan Le Graet, Dışişleri Bakanı Jean-Yves Le Drian, Spor Bakanı Roxana Maracineanu'nun olacağını Türkiye'den ise Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'nun yer alacağını açıkladı.

BARCELONALI FUTBOLCUDAN TÜRK TARAFTAR AÇIKLAMASI

Öte yandan Barcelona forması giyen Fransız futbolculardan Clement Lenglet, bu akşamki kritik mücadele öncesi Stade de France'ın yarısından fazlasının Türk olacağına dair gelen soru üzerine konuştu. "Pazartesi günü kendi evimizde bize düşmanmış gibi mi davranacaklar? Bence 80 bin kişilik statta en az 50 bin Fransız olur. Buna göre yapabilecek bir hazırlığımız yok elbette. Biz bu maçı kazanmak ve yolumuza bu şekilde devam etmek istiyoruz." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Futbol Fransa Noel Haberler

Bakmadan Geçme

Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (24)

TIRCI OSMAN:

BİZİ 6-0 YENERLER ABİ. ACIMAZLAR ABİ. İLK MAÇIN ACISINI HALA UNUTMADILAR ABİ.

13
51
yanıtYanıtla
terso:

bana göre sen de biraz gerzeklik var

yanıt22
yanıt3
hasan:

Bencede ıslıklamasınlar. Adam ne güzel rica ediyo. Siyaseti karıştırmamakda fazya var

25
4
yanıtYanıtla
başbuğ nihal atsız:

hayallerde yaşamayın fransa bizi tokatlar geçer. . . sadece futbolda değil, bilimde, kültürde, sanatta, teknoılojide. . . 1 tane markamız varmı yok, elin fransızı renault, peugeot, citröen leri kakalar geçer sana bakar kalırsın. . . arap gibi yaşayıp türklüğünü unutan toplum yok olmaya mahkumdur

4
15
yanıtYanıtla
harun:

cok dogru elin fransizi 80 yildir heykel yapmiyor soylediklerini yapiyor . . . senin gibilerde boyle mal mal bakiyorsun. . . TURKLUGUNU unutan senin gibilerdir. . . AVRUPALI gibi yasayinca TURKMU OLUYORSUNUZ

yanıt10
yanıt1
Cebirci:

Sen Bi araştır bak. En çok ölümlü kazalar Fransız arabalarında

yanıt3
yanıt2
AYDIN:

ulan kendi ülkenizde bile kendi milli takımınıza destek veremeyen zavallı fransızlar Türk taraftar sayıları bizden fazla diyen federasyon biz her zaman fazlayız bizde 1 sizde 10''a tekabül eder vatan bayrak sevgisi doğuştandır sizin gibi yapma değil ah ulan fransa bir gün bile sabit yerinizde duramadınız köçek gibi kıvırmayı siz batılılar her zaman bilirsiniz sizde eksik olan vatan bayrak namus mertlik onlara çalışın biraz

11
6
yanıtYanıtla
Çoban Ali:

Aydın, inşallah akşam maçtan sonra da böyle konuşabilirsin

yanıt5
yanıt5
mülayim:

ulen bu adamın bu kadar güzel yazısını beğenmeyen 4 tane vatan haini sizide akşam fransızları desteklemeye bekliyoruz hemde açık bir şekilde vatansızlar

yanıt4
yanıt2
ziyaa:

Sizi stade de France''nin çimlerine gömeceğiz.

12
2
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title