Haberler

A Milli Takımımız, Fransa ile 1-1 berabere kaldı!

Güncelleme:

A Milli Takımımız, Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu 8. maçında Fransa ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı.Gruptaki puanını 19'a çıkaran Ay-Yıldızlılarımız, EURO 2020'ye bir adım daha yaklaştı.

2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası H Grubu Eleme maçında Türkiye, deplasmanda Fransa ile karşı karşıya geldi. A Milli Futbol Takımımız, Fransa ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı ve gruptaki liderliğini sürdürdü. Fransa'nın golünü 76. dakikada Olivier Giroud kaydetti. A Millilere 1 puanı getiren gol, 82. dakikada Kaan Ayhan'dan geldi. Bu sonuçla A Milli Takımımız gruptaki puanını 19'a çıkardı ve liderliğini sürdürdü.

A Milli Takımımız, Fransa ile 1-1 berabere kaldı!

ŞENOL GÜNEŞ'TEN 4 DEĞİŞİKLİK

Ay-yıldızlı ekibin grupta son oynadığı Arnavutluk mücadelesine ilk 11'de başlayan Emre Belözoğlu, sakatlığı nedeniyle kadroda yer almadı. Güneş, Hakan Çalhanoğlu, Kaan Ayhan ve 5 golle elemelerde ay-yıldızlıların en golcü ismi Cenk Tosun'u da yedekler arasında tuttu. Şenol Güneş, bu futbolcuların yerine Fransa maçında ilk 11'de Çağlar Söyüncü, Okay Yokuşlu, İrfan Can Kahveci ve Kenan Karaman'ı tercih etti.

A Milli Takımımız, Fransa ile 1-1 berabere kaldı!

BAKAN KASAPOĞLU MÜCADELEYİ İZLEDİ

Fransa ile Türkiye arasındaki maçı, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da izledi. Müsabaka öncesi milli takım idmanında yer alarak moral ziyaretinde bulunan Bakan Kasapoğlu, Fransa ile oynanan kritik maçı tribünden takip etti.

A Milli Takımımız, Fransa ile 1-1 berabere kaldı!

GOL SEVİNCİNDE ASKER SELAMI

Milliler golün sevincini Barış Pınarı Harekatı'nda terör örgütü PKK/PYD-YPG'ye karşı mücadele eden askerlere selam durarak yaşadı.

A Milli Takımımız, Fransa ile 1-1 berabere kaldı!

Kaynak: Haberler.com / Spor

A Milli Futbol Takımı Fransa Haberler

Bakmadan Geçme

Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
500

Yorumlar (62)

H. N. A:

Merak ediyorum bu ozan da ne görüyor Şenol hoca 81 dakika bizim göremediğimiz.

33
3
yanıtYanıtla
nacre:

yaa beceriksiz buragi napcan

yanıt8
yanıt0
ziyaa:

Ozan''ın yerine Yusuf oynamalıydı. Vurduğu toplar nerdeyse stad dışına çikacaktı.

yanıt1
yanıt0
Cezmi:

Gözün aydın Şenol Güneş. Sonunda golü yedirdin takıma.hala Burak da Ozan da ısrar ediyorsun ya.

20
2
yanıtYanıtla
H. N. A:

Şenol hocanın kadro seçimine inat Allah bizimle. İlahi bir güç bu maçı bize geri döndürüyor. Bakınız:kalecinin net kurtarışları,merihin eline değen topu hakemin görmemesi, Kaan ayhanın golü. Daha sayammı

10
11
yanıtYanıtla
Asdas:

Simdi uyu koyunları say sen baska bisey sayma daha macın siniriyle sartellerin yanmış bi reset at

yanıt0
yanıt0
Karaktersiz spikeri:

Çok haklısın var olsaydı penaltıydı.Ucuz yirttik ama futbolun f sini oynamadık.spiker tam bir gerizekalı idi bu arada.gruptan çıktık hayırlı olsun.

yanıt2
yanıt1
SOCCER STARS:

OZAN TUFAN İKİNCİ LİG OYUNCUSU SAYIN TERİM HICMI BASKA OYUNCU BULAMADIN BIDE ILK ONBIRE CIKARTMIS KINIM KINIM KINIYOM TOOHH

3
16
yanıtYanıtla
Adalet:

Ne teriminden bahsediyon sen milli maçşn teknik direktör Şenol Güneş araştir öyle yorum yap

yanıt6
yanıt0
Rivaldo:

Vende bi an ozan galataraydami oynuyo diye dusundum adam teknik direktoru bilmiyo ama 2. Lig oyuncusunu biliyo :))

yanıt14
yanıt0
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title