Haberler

Süper Lig'de şampiyonluk oranları güncellendi! Lidere sürpriz oran

Güncelleme:

İddaa risk yönetimi, Süper Lig'in 8. haftası öncesinde şampiyonluk oranlarını güncelledi. Lider Alanyaspor'a 50.00 oran verildi.

Süper Lig'de 8. hafta öncesinde şampiyonluk oranları güncellendi. İddaa risk yönetimi, lider Alanyaspor'a 50.00 oran verdi. Sezona iyi başlayamayan son şampiyon Galatasaray, 2.45 oranıyla favori olarak gösterildi. Bu sezon Ersun Yanal ile bambaşka bir takıma bürünen Fenerbahçe'ye 2.80, Beşiktaş'a ise 4.75 oran verildi.

İşte oranlar:

Galatasaray: 2.45

Fenerbahçe: 2.80

Beşiktaş: 4.75

Trabzonspor: 11.00

Başakşehir : 15.00

Alanyaspor: 50.00

Konyaspor: 150.00

Sivasspor: 150.00

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aytemiz Alanyaspor Galatasaray Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim?
500

Yorumlar (11)

HAKAN ŞAHİNER:

ALANYADA EN İYİ KADRO OLSADA ŞAMPİYON YAPMAZLAR BU TÜRK HAKEMCİKLER

9
2
yanıtYanıtla
Black sword:

Trabzona bin lira attım,mayıs sonu iki hafta tatile gitcem:)

4
6
yanıtYanıtla
Yersenn:

Sen anca Meydan a süzgeçli çay içmeye gidersin . Bize her yer Trabzon değil BİZE HER YER TÜRKİYE demelisiniz ayrıca;)

yanıt1
yanıt1
Memleketim:

Bütün spor müsebakalari ertelenmeli veya iptal edilmeli. Asker selamiyla giden canlar geri gelmedigi gibi Suriye sinirida temizlenmez.

1
5
yanıtYanıtla
vatandaş:

iyi bırakalım suriye sınırına ''kandil''leri dizsinler

yanıt0
yanıt0
Yersenn:

Sen anca Meydan a süzgeçli çay içmeye gidersin . Bize her yer Trabzon değil BİZE HER YER TÜRKİYE demelisiniz ayrıca;)

3
0
yanıtYanıtla
Adill:

Favorim GS , Neden öncelikle kadrosu. . . . Sonra diğer takımların zayıf ve istikrarsız oluşları . . FB bu hocası ile TFF den destek alamazsa şampiyon zor olur. . . ?

0
0
yanıtYanıtla
Sivas:

SiVaSsPoR oradaki takımların yarısını yendi verdikleri orana bakın.. belki şampiyon olamazlar ama haklarınıza yemeyin

0
0
yanıtYanıtla
Ercan:

Masa başı oyunlar olmasa bıu sezon 3 eziklerden biri şampiyon olamaz. Yayıncı kuruluş da hata yapıyor. Bırtak başka bir takım çıksın anadoludaki şehirlerde şampiyonluk umutları olsun takımlarının peşinde koşsun ki bir sonraki sezon daha çok satarsın

0
0
yanıtYanıtla
Yersenn:

Sen anca Meydan a süzgeçli çay içmeye gidersin . Bize her yer Trabzon değil BİZE HER YER TÜRKİYE demelisiniz ayrıca;)

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title