Haberler

Kadın dizisinden ayrılan Caner Cindoruk yeni sezonda Zemheri dizisinde rol alacak

Güncelleme:

Kadın dizisinde başrol oyuncusu olan Caner Cindoruk, 3 sezondur devam eden diziden ani bir şekilde ayrıldı. Oyuncunun, diziye veda etmesine sebep olan yeni projesi ise ortaya çıktı.

FOX ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kadın'da yeni sezonda peş peşe ayrılıklar yaşanmaya başladı. Dizide 3 sezon boyunca Sarp karakterine hayat veren oyuncu Caner Cindoruk diziye veda etti, vedasını sosyal medyada paylaştı.

PEŞ PEŞE DİZİYE VEDA ETTİLER

Dizinin Hatice'si Bennu Yıldırımlar'dan sonra diziye veda eden ve seyircisi isyan ettiren ayrılık Caner Cindoruk yani Sarp Çeşmeli'den geldi. 3 sezon boyunca Sarp karakterine başarılı bir şekilde hayat veren Caner Cindoruk 67. bölümde ölerek diziye veda etti.

Kadın dizisinden ayrılan Caner Cindoruk yeni sezonda Zemheri dizisinde rol alacak

"BİR KARAKTERE RUH VERİRSİN SONRA HİKAYEN BİTER"

Diziden ayrıldığını sosyal medya hesabından duyuran Caner Cindoruk "Bir karakterle tanışırsın, ona ruh verirsin, bir süre onunla yaşarsın, sonra bir gün hikayen biter. 'Sarp Çeşmeli' hatırımda güzel bir yerde duracak hep. Bu karakterin oluşmasında, icrasında emeği geçen bütün iş arkadaşlarıma ve siz saygıdeğer izleyicilerimize sonsuz teşekkürler" dedi.

Kadın dizisinden ayrılan Caner Cindoruk yeni sezonda Zemheri dizisinde rol alacak

SHOW TV'YE TRANSFER OLUYOR

Diziden ani bir kararla ayrılan Caner Cindoruk, gelecek sezon Show TV'de yayınlanması planlanan Ay Yapı imzalı Zemheri dizisinde rol alacak. Yönetmenliğini Hiral Saral'ın üstlendiği dizide Alperen Duymaz, Ayça Ayşin Turan, Hazal Filiz Küçükköse, Eylül Kandemir ve Hasan Taşkıran rol alacak. Senaryosunu Sema Ergenekon'un yazdığı dizinin çekimleri ay sonu başlayacak.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Caner Cindoruk Çeşmeli Zemheri Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (13)

Adınızı Yazın:

KADIN dizisinin finali yaklaştı o zaman insanlar 3 sezondur Baharla ikisinin kavuşmasını beklerken hayal kırıklığı oldu.

35
3
yanıtYanıtla
.........:

Ben zaten kavusmasinlar istiyordum. O kadar seviyorsun gidip başkasıyla evleniyorsun. İnsan olum yıldönümünde olsun eski mahallesinde filan gider , kızın annesine sorar.

yanıt1
yanıt0
trader:

bu yapılan tamamen izleyiciye saygısızlık 3 sezon boşuna izlemişiz. Artık izlemeyeceğim!

33
2
yanıtYanıtla
..:

senaristlrin 3 sezondur milletin zekasıyla dalga geçtiği bir dizide bi bunu mu gördün saygısızlık olarak

yanıt11
yanıt0
vicdan:

diziden ayrılması isabetli olmuş, kadının hayatını alt üst ederek hayal dünyasında yaşıyordu zaten. Baharla Arif mutlu olurlar İnşallah.

14
7
yanıtYanıtla
murat:

Sizi ne kadar etkiledi bilemem ama bu bir dizi, ama galiba size göre olay yan komşuda yaşanıyor :)

yanıt11
yanıt0
İSTANBUL:

Para para para, kim daha çok para verirse orada olur, dizinin bu şekilde gelişmesi çok saçma olmuş, hiç bir dizi izlenmemeli artık, maden ki daha fazla para getirisi olacak o zaman halk izlemezse kazanç da olmaz. Caner Cindoruk bu sana yakışmadı. Sezon bitiminde final olmalıydı. . .

14
2
yanıtYanıtla
patates:

bence güzel bi son yapıp gitseydi en azından baharla güzel bi zaman geçirselerdi olmadı böyleeee

16
0
yanıtYanıtla
xanne:

dizi bile olsa o çocukların baba özlemi bile geçmedi çok saçma bir veda çocuklar ölüme inanmıyacak kadar kandırıldı gerçek hayattada bunun etkisi sürer

12
2
yanıtYanıtla
birisi:

saçma bir diziydi, kocası başka kadınla evlendiğini gösterdiği bölüm bakmayı bırakmıştım. iyide yapmışım, dolandırıyorlarda dolandırıyorlar diziyi. izleyicninde bir sabrı var, aklı olan zaten nerde izlemeyeceğini bilir. sen anlat karadenizide çoktan bırakmıştım :)

9
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title