Haberler

Fenerbahçe'den Emre Belözoğlu'na farklı sözleşme! Yeni görevi belli olacak

Güncelleme:

Fenerbahçe Kulübü, başarılı oyuncusu Emre Belözoğlu yeni sözleşme yapacak ancak bu sözleşme kariyer planlaması yapıldıktan sonra yeni görevi için olacak.

Fenerbahçe Yönetimi, takımın tecrübeli kaptanı Emre Belözoğlu ile yeniden masaya oturacak ama bu kez farklı bir sözleşme yapılacak. Fenerbahçe'de kaptan Emre Belözoğlu'na yeni sözleşme önerilecek ancak görevi farklı olacak.

Tecrübeli futbolcu, sezon sonunda futbolu bırakmayı planlıyor. Emre ile yapılacak görüşmede, jubilesinden sonraki kariyer planlaması masaya yatırılacak.

YENİ GÖREVİ BELLİ OLACAK

Fanatik'te yer alan habere göre; Tecrübeli oyuncunun antrenör olarak mı yoksa profesyonel bir görevde mi devam edeceği kararlaştırılacak. Ardından Emre Belözoğlu, yeni görevi için Fenerbahçe ile sözleşmeye imza atacak.

Fenerbahçe'den Emre Belözoğlu'na farklı sözleşme

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emre Belözoğlu Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (5)

TC-1907:

VARLIĞIN YETER

13
7
yanıtYanıtla
UYANIK:

SİZİN GİBİ 2. SINIF DA DEĞİL, 3. SINIF TAKIMI DA 40 YAŞINDAKİ ADAMA BEL BAĞLAR BÖYLE:))))

yanıt5
yanıt11
BELHANDA:

FENERİN UMUT BAĞI İŞTEEE PARDON FENEVİN

1
6
yanıtYanıtla
sami düz:

zambak kadar boyu var türlü türlü huyu var.

1
3
yanıtYanıtla
FUTBOL-İST:

FB de korku dağları aşmış görünüyor, takım içinde abilik yapacak, hoca ile dengeleri kuracak oyuncu yokluğunun getirdiği durum oluşması yaşanıyor. FB nin çok ama çok acil lider oyunculara ihtiyacı var, sade FB nin değil ülke milli takımınında Emre den sonra ihtiyaç duyacağı bu tip oyuncular artık kalmadı, takımı için oynayan canını dişine takan, bir başkasına yaranacağım diye haksızlıklar karşısında susmayan gerektiğinde kendini feda eden bu oyuncuların başındadır Emre BELEZOĞLU

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title