Haberler

Polisiye edebiyat yeni bir yazar ile tanıştı

"Eğer avukat olmasaydım bu romanı yazamazdım," dediği Kuantum Mektupları ise polisiye ve iyi bir komplo romanı olarak geçtiğimiz aylarda yayınlandı.

Kuantum dünyası ile ilgilenen okuyucuların da çok etkilendikleri romanda Ateş, gerçeği yani "İnsan hayatının amacı ve anlamı nedir?" ve "İnsan nasıl ve ne için yaratılmıştır?" sorularının cevabını arıyor. Romanın ana karakteri Sara Stern'ün aradığı bu "gerçeği" çok seven okuyucular, kendilerini baş döndürücü bir hikâye içinde buldular ve Tarsus'taki gizemli kazının şifrelerini Aziz Pavlus ile beraber çözdüler.

Yazar Uğur Ateş, başarı bursu ile kabul edildiği Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu, yüksek lisans eğitimini de başarı bursu ile kabul edildiği Brüksel Üniversitesinde (VUB), Uluslararası ve Avrupa Hukuku alanında Onur Derecesi ile tamamladı. Şirketler ve uluslararası ticaret hukuku uzmanı olan ve kariyeri boyunca uluslararası hizmet veren hukuk bürolarında ve çokuluslu şirketlerde görev yapan Ateş, uluslararası Legal500 kurumu tarafından " Türkiye'deki En Elit 100 Şirket Avukatı" arasında gösterildi.

Her fırsatta; "Kendi okumak isteyeceğim türde çarpıcı ve şaşırtıcı bir polisiye-komplo romanı yazmak için masaya oturdum," diyen yazar, okuyucuların da romanı okurken en az kendisi kadar keyif aldığını dile getiriyor. "Kuantum Mektupları" romanının konusu ise şöyle;

Romanda "Avukat Sara Stern" başkahraman olarak sayfalarda heyecanlı bir maceraya sürüklüyor okuru.

New York Barosu avukatı Sara Stern, Türkiye'de doğmuş ancak küçük yaşta ailesiyle birlikte ABD'ye yerleşmiştir. Sara Stern, bir gece Türkiye Yahudi liderliğinden gelen telefonla şaşkına döner. Ondan, Yahudi ve Hristiyan vakıflarına karşı Türkiye'de açılmış davalarla ilgili yardım istenir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Tarsus Haberler

Bakmadan Geçme

Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title