Haberler
BBC

Amerikalı şampiyon boksör Patrick Day, nakavt olduğu maçtan dört gün sonra öldü

Güncelleme:

Charles Conwell'le çıktığı maçın 10'uncu raundunda başına aldığı darbeyle bilincini kaybeden Patrick Day, komaya girmişti. Conwell, "Tek amacım kazanmaktı. Keşke zamanı geri döndürebilsem. Kimse bunu hak etmiyor" dedi.

Amerikalı şampiyon boksör Patrick Day, nakavt olduğu maçtan dört gün sonra öldü

BEYİN TRAVMASI GEÇİRDİ

Menajeri Lou DiBella, beyin travması sonucu öldüğü açıklanan Day için "İyi bir aileden geliyordu. Eğitimliydi. Boks yapması gerekmiyordu. Geçimini başka yollarla sağlayabilirdi. Herkes ringe risklerini bilerek çıkar. Ama boksu seviyordu. Boks onu canlı tuttu, insanlara ilham kaynağı oldu" diye konuştu.

Day, profesyonel olmadan önce pek çok madalya kazanmıştı. 2012'de iki ülke şampiyonluğuyla New York Golden Gloves şampiyonluğu elde etmiş ve Olimpiyat takımı yedeklerine girmişti.

2013'te profesyonel oldu. 2017'de Dünya Boks Konseyi Amerika Kıtası şampiyonluğunu, 2019'da da Uluslararası Boks Federasyonu'nun Kıtalararası Boks şampiyonluğunu elde etti.

Day, iki kuruluşun da en iyi 10 boksör sıralamasında yer alıyordu.

BBC

Amerika Birleşik Devletleri Chicago Haberler

Bakmadan Geçme

17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı
500

Yorumlar (22)

M.Çek:

Boks bir spor değildir . Spor organizasyonlarından çıkarılmalıdır

84
5
yanıtYanıtla
öööjjjööö:

şiddet içerikli oyunlarıda spordan sayıyorlar ya daha ne diyeyim. . . . .

65
3
yanıtYanıtla
TK:

Muhammed Ali''den örnek alın her rakibini nakavt etti ama başına aldığı darbeler ona hayatını zindan etti. Hala insanlar bu dövüş sporları adı altında birbirlerinin kafalarını acımasızca vuruyorlar. İnsanlığın en büyük ayıbı bir canlıya zarar vermektir. Adına spor demişler yazık be. . .

48
3
yanıtYanıtla
130914:

boks kesinlikle bir spor dalı olamaz

42
5
yanıtYanıtla
Hakan Gülle:

spormu? aslında resmen cinayet. . .

30
3
yanıtYanıtla
n.:

çok doğru resmi bir cinayet

yanıt0
yanıt0
FIRTINA 61:

Bunun neresi spor? Kum torbası gibi kafaya darbe alanların beyin sarsıntısı geçirmesi kadar normal bir şey olabilir mi? Boks denen spor kesinlikle yasaklanmalı. Yüze yada bedene yumruk vurmanın nesi spor Allah aşkına?

29
1
yanıtYanıtla
Zaza:

BOKS Ve KAFES DÖVÜŞÜ YASAKLANMALI.

20
4
yanıtYanıtla
zero error:

İnsanın yumruklarla dövülmesi ve ağır yumruk darbeleri sonucu hayatını bile kaybetmesinin neresi spor ? Boks spor dalı olmaktan çıkarılmalıdır !

21
0
yanıtYanıtla
BOB:

kafasına aldığı darbe diyorlar ama videoda boyununa darbe aldı, adamın gözü dönmüş hakem hala sayıma peşinde. BOKS BİR SPOR DEĞİLDİR. İNSAN ÖLDÜRME SANATIDIR.

15
4
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title