Haberler

Ünal Aysal'ın icralık oteline Katarlılar talip oldu

Güncelleme:

Eski Galatasaray Başkanlarından Ünal Aysal'ın icralık olan oteli 'Hotel Les Ottomans'a, Katarlılar talip oldu.

Ünal Aysal'ın sahibi olduğu şirketin, bir bankaya olan borcundan dolayı icralık olan boğazın incisi 'Hotel Les Ottomans'a, Katarlı şirket talip oldu. 7 Kasım'da yapılacak ihaleye, Türk ve Katar ortaklı 'HBK Referans Holding' de girecek.

7 BİN 980 METREKARE ALAN ÜZERİNE KURULU

İstanbul 10. İcra Müdürlüğü'nün 2018/3897 E. Sayılı dosyasında yapılan kıymet takdirinde 440 milyon değer biçilen otel, yaklaşık 7 bin 980 metrekare alan üzerine kurulu. Konumu, büyüklüğü ve Boğaz'a hâkimiyeti, kıymet takdirini etkileyen etkenler olarak belirtildi.

Ünal Aysal'ın icralık oteline Katarlılar talip oldu

"KATARLI ORTAKLARIM BURAYI ÇOK İSTİYOR"

HBK Referans Holding'in Türk ortağı Servet Uçar, şimdiye kadar dosyayla çok az kişinin ilgilendiğini belirtti. İş insanı, "Dosyadan suret aldık ve teminat mektuplarını hazırladık. Katarlı ortaklarım burayı çok istiyor ve ihaleye gireceğiz. İhale tarihine kadar, ihaleden önce alacaklı ile borçlu anlaşıp ihale ertelenmezse ya da düşürülmezse, biz bu ihaleye girmek için her türlü hazırlığımızı yaptık. ihaleyi aldığımız taktirde boğazın incisi Les Ottomans Hotel için dünyaca ünlü bir otel markası ile iş birliği yapacağız'' açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Ünal Aysal Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (9)

EFEDAYI:

Ülke parça parça elden gidiyor. Yabancıya satışların biran önce durdurulması lazım . Ülkemizde azınlıkta kalacağımız günler yakındır. . .

24
12
yanıtYanıtla
Hakan:

Büyük çoğunluğumuz yabancı gibiyiz zaten ülkemizde sen yenimi farkediyosun

yanıt10
yanıt5
BEJEKEM:

Katarlıların elindende ilerde İsrail''liler alır. Al sana büyük ortadoğu projesi. Siz hala uyumaya devam edin (tabi bazı kesimler).

10
12
yanıtYanıtla
kartal.:

hani bu adam çok zengindi.

10
4
yanıtYanıtla
vatandaş:

işler öyle yürümüyor oteli kurtarırsam 3 lira gelcek ama kurtarmak için 5 lira gerekiyorsa neden kurtarsın

yanıt2
yanıt1
MSDS:

Satın gitsin çok mu lazım bize, zaten 5 yıldız otellere Türklerin ancak 5 i gidebiliyor . . Ülkemin 95 ine hizmet etmeyen otelden bana ne, satınca alıp memleketine götürecek değil nasıl olsa burada çalıştırıp KDV Kurumlar ve bir sürü vergi ödeyecek . .

3
0
yanıtYanıtla
AYCAN GÜL:

440 MILYON- DOLAR mi TÜRK LIRASI mi

0
0
yanıtYanıtla
Köylü MURTAZA:

suriyeli birine verirler. severler suriyeyi fransızlar.

0
0
yanıtYanıtla
ALİ AGA:

Boğazdan mülk satılırmı. Ha ülkeyi satmışız ha boğazdan koskoca bie otel hemde tarihi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title