Haberler

Galatasaray, Demir Grup Sivasspor'u konuk edecek

Son 5 resmi maçta galibiyet yokDemir Grup Sivasspor maçıyla çıkış hedefleniyorFalcao ve Lemina, Sivas'a karşı zorMilli takımlarda fire yok - Süper Lig'in 8'inci haftasında Demir Grup Sivasspor ile karşılaşacak Galatasaray, bu maçı kazanarak kötü gidişe 'dur' demek istiyor.

Son 5 resmi maçta galibiyet yok

Demir Grup Sivasspor maçıyla çıkış hedefleniyor

Falcao ve Lemina, Sivas'a karşı zor

Milli takımlarda fire yok

- Süper Lig'in 8'inci haftasında Demir Grup Sivasspor ile karşılaşacak Galatasaray, bu maçı kazanarak kötü gidişe 'dur' demek istiyor. Son 5 resmi maçında 4 beraberlik ve bir mağlubiyet alan sarı kırmızılı takımda teknik direktör Fatih Terim, Gençlerbirliği maçı sonrasında yaptığı açıklamalar ile kadroda değişime gideceğinin sinyallerini vermiş ve ocak ayını işaret etmişti. Son olarak 13 Eylül'de sahasında Kasımpaşa'yı mağlup eden Galatasaray, bu maçın ardından çıktığı 2 Şampiyonlar Ligi ve 3 Süper Lig karşılaşmasında galibiyet yüzü göremedi.

Ligde yaptığı 7 maçta 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 yenilgi yaşayan sarı-kırmızılı ekip, topladığı 10 puanla haftaya 10. sırada girdi.

FALCAO VE LEMINA, SİVAS'A KARŞI ZOR

Sarı kırmızılı takımın sezon başında kadrosuna kattığı Radamel Falcao ve Mario Lemina, bu hafta yapılan idmanlarda takımdan ayrı fizyoterapistler eşliğinde özel çalışmalar yaptılar. Terim, bu iki oyuncuyu Sivasspor'a karşı kullanmayıp, Real Madrid maçına kadar hazır hale gelmelerini planlıyor. Christian Luyindama da bir süredir takımdan ayrı çalışırken, bu ismin de Sivasspor'a karşı oynanacak maçta forma giymesi şüpheli. Geçen sezon sakatlık geçiren ve hala tedavi süreci devam eden Emre Akbaba da kendisi için hazırlanan özel programla birlikte çalışmalarına devam ediyor.

MİLLİ TAKIMLARDA FİRE YOK

Galatasaray'da milli ara firesiz kapatıldı. Milli takımlara giden 7 oyuncu sakatlık yaşamadan takıma geri dönerken, milli takımlara gitmeyen oyuncular ise Demir Grup Sivasspor maçına odaklandı ve çalışmalarını sürdürdü.

Sarı kırmızılı takım yarın saat 20.30'da Türk Telekom Stadyumu'nda Demir Grup Sivasspor'u konuk edecek.

Yarın oynanacak Galatasaray - Demir Grup Sivasspor maçının muhtemel sakat-cezalı ve muhtemel 11'leri şöyle;

GALATASARAY

Muslera- Şener, Marcao, Luyindama, Nagatomo, Nzonzi, Donk, Seri, Feghouli, Jimmy Durmaz, Andone

SAKAT: Emre Akbaba, Lemina, Falcao*

CEZALI: Mariano

BİLET FİYATLARI: 1. Kategori 650 TL,  2. Kategori 550 TL,  3. Kategori 500 TL, 4. Kategori  500 TL,  5. Kategori  400 TL,  6. Kategori  350 TL, 7. Kategori 300 TL, 8. Kategori 200 TL,  9. Kategori 150 TL, 10. Kategori 110 TL,  11. Kategori 100 TL, Misafir Tribünü 100 TL

DEMİR GRUP SİVASSPOR

Samassa- Goiano, Appindangoye, Caner, Uğur, Hakan Arslan, Mert Yandaş, Fernando, Emre, Abdou Traore, Yatabare

SAKAT: Rybalka

CEZALI: Yok


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Sivasspor Sivas Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title