Haberler

Siemens Ev Aletleri, İstanbul'da iki yeni "deneyim" mağazası açtı

Siemens Ev Aletleri, Ankara ve İzmir'den sonra İstanbul'da da yeni nesil "deneyim" mağazalarını hizmete açtı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Siemens Ev Aletleri, tüketicilerin Siemens'in ileri teknoloji ürünlerine daha yakın olmalarını sağlamak amacıyla deneyim mağazalarını yaygınlaştırıyor. Türkiye'de ilk, dünyada ikinci olma özelliğine sahip Ankara'daki deneyim mağazasının ardından İzmir mağazasını hizmete açan Siemens Ev Aletleri, İstanbul'da da Skyland İstanbul bünyesindeki HOM Design Center ve Vadistanbul mağazalarını tüketicilerle buluşturdu.

Beyaz eşya sektörünün başarılı isimlerinden Simport ev sahipliğinde HOM Design Center mağazasında gerçekleştirilen açılış törenine, BSH Türkiye CEO'su Gökhan Sığın, Siemens Satış Başkan Yardımcısı Haluk Çelebioğlu ve BSH Türkiye Pazarlama Direktörü Hilal Eksel Merter'in yanı sıra önde gelen mimarlar ile Siemens bayileri katıldı.

HOM Design Center'ın deneyim mağaza konseptinde Türkiye'nin 2. en büyük, İstanbul'un ise en büyük mağazası olduğunu söyleyen Siemens Satış Başkan Yardımcısı Haluk Çelebioğlu, "Müşterilerimiz artık mağazalarda ürünlere bakmanın ötesinde dokunup teknolojilerini yaşamak ve hayatlarına nasıl entegre edeceklerini görmek istiyor. Bizler de hem Türkiye'de hem de dünyadaki mağazalarımızdan aldığımız tüketici iç görüleriyle yeni nesil mağazalarımızı özel olarak tasarladık. Tüketicilerimiz Siemens'in zengin ürün çeşitliliğini, ürün özelliklerini, yenilikçi teknolojilerini daha geniş alanlarda deneyimleyerek satın alma imkanı bulacaklar." ifadelerini kullandı.

Siemens Ev Aletleri'nin 300 metrekarelik alana sahip HOM Design Center ve 125 metrekarelik alana sahip Vadistanbul mağazasında canlı mutfak, kahve deneyim alanı, küçük ev aletleri ve elektrikli süpürge deneyim alanı, Home Connect (bağlı ürünler) deneyim alanı gibi her ürün grubu için ayrı bir bölüm bulunuyor.

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Siemens Ankara İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title