Haberler

Samsun'dan kısa kısa

Havza'da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından okul sporları modülü tanıtımı yapıldı.

Havza'da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından okul sporları modülü tanıtımı yapıldı.

Havza Belediyesi Kültür Merkezi'ndeki toplantıya, Havza Bölge Koordinatör Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne bağlı Havza, Kavak, Vezirköprü Asarcık ve Ladik Gençlik ve Spor İlçe Müdürleri, okul idarecileri ve beden eğitimi öğretmenleri katıldı.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun tarafından yapılan açılış konuşmasının ardından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü İbrahim Irmak tarafından 2018-2019 faaliyetleri hakkında katılımcılara bilgi verildi.

Daha sonra ise Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Şefi Vural Bölükbaş tarafından 2019-2020 eğitim öğretim dönemi okul spor faaliyetlerinde kullanılacak spor bilgi sistemi kullanım tanıtımı gerçekleştirildi.

Edis'ten Özdemir'e ziyaret

Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir'i ziyaret etti.

Edis, ziyarette her iki ilçenin yakın ilişkiler içinde olduğunu belirtti.

Ortak hareket etmek için fikir alışverişini önemsediklerini söyleyen Edis, "Fırsat buldukça kendi aramızda istişare yapıyoruz. Bölgemizin kalkınması için yapılabilecek her türlü işbirliği içinde olacağız." diye konuştu.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise birlikteliğin önemine işaret ederek, "Havza ve Vezirköprü birbirine yakın iki komşu ilçe. Bizlerin ayrımız, gayrımız yok. Yapmış olduğumuz bu değerlendirme toplantıları ile birbirimize yardım ve halkımıza hizmet konusundaki gereksinimleri ortaya koyuyor ve ortak çözümler buluyoruz." dedi.

Ziyarette Edis'e Vezirköprü Belediye Başkan Yardımcısı Salih Sefacı ve bazı Belediye Meclisi üyeleri eşlik etti.

Kaynak: AA / Güncel

Vezirköprü Havza Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title