Haberler

Evlat nöbetindeki aileler Mehmetçik için ördükleri atkıları gönderdi

Güncelleme:

Evlat nöbetindeki aileler Mehmetçik için ördükleri atkıları gönderdi Annelerin MHP lideri Devlet Bahçeli için ördükleri Türk bayraklı atkı da kendisine gönderilmek üzere il başkanına teslim edildiDİYARBAKIR - Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiası ile...

Evlat nöbetindeki aileler Mehmetçik için ördükleri atkıları gönderdi

Annelerin MHP lideri Devlet Bahçeli için ördükleri Türk bayraklı atkı da kendisine gönderilmek üzere il başkanına teslim edildi

DİYARBAKIR - Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiası ile HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde 67 gündür oturma eylemi yapan anneler, Mehmetçik için ördükleri atkıları tamamlayıp gönderdi. Annelerin MHP lideri Devlet Bahçeli için ördüğü Türk bayraklı atkı da kendisine gönderilmek üzere MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp'e teslim edildi.

HDP İl Başkanlığı binası önünde 67 gündür oturma eyleminde olan ailelerin evlat nöbeti devam ederken, aileler Gün Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Aygün'ün desteği ile Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzur getirmek amacıyla görev yapan askerler için atkı ördü. Aileler, MHP lideri Devlet Bahçeli için de Türk bayraklı atkıyı örüp tamamladı. Acılı annelerin askerlerin üşümemesi için ördüğü atkılar, kendilerine ulaştırılmak üzere PTT'nin mobil hizmet aracına teslim edildi.

Ayşegül Biçer, evlat acısı çeken anneler olarak Mehmetçiğin soğukta kalmaması için atkı ördüklerini söyledi. Biçer, "Mehmetçik için atkı, bere ve boyunluk yaptık. Bu atkı, bere ve boyunlukları Akçakale İlçe Jandarma Komutanlığına gönderiyoruz. Hayırlısı ile kullanın ve Rabbim sizlere zafer nasip etsin" dedi.

Bahçeli için Türk bayraklı atkı ördüler

Anneler, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli için örüp tamamladığı Türk bayraklı atkıyı ise MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp'e teslim etti. Ailelerle tek tek görüşen Kayaalp, atkıyı bizzat kendisinin Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye teslim edeceğini söyledi. Kayaalp, "Ailelerin el emeği göz nuru hediyesini teslim almak için ailelerin yanına geldik. Ailelerin bu kararlı duruşunun destekçisiyiz ve sonuna kadar yanlarındayız. Rabbim kimseye evlat acısı vermesin. En kısa zamanda evlatlarına inşallah kavuşurlar. Bütün annelerimiz için bunu söylemek istiyorum, evlatlarımıza sahip çıkalım, memleketimize sahip çıkalım ve devletimize sahip çıkalım" diye konuştu.

Açıklamanın ardından MHP İl Başkanı Cihan Kayaalp, ailelerin ördüğü atkıyı alarak MHP Genel Bahçeli'ye iletmek üzere bölgeden ayrıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Devlet Bahçeli MHP Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title