Haberler

Ersun Yanal'ı kızdıran soru! "Ne alakası var" deyip basın toplantısını terk etti

Güncelleme:

Haftanın açılış maçında Kasımpaşa'yı 3-2 mağlup eden Fenerbahçe'de maç sonu değerlendirmelerde bulunan teknik direktör Ersun Yanal, bir muhabirin Mehmet Ekici'yle ilgili sorusuna kızıp basın toplantısını terk etti.

Kasımpaşa'yı 3-2 mağlup ettikleri maçın ardından basın toplantısı düzenleyen Fenerbahçe Teknik direktörü Ersun Yanal, bir muhabirin Mehmet Ekici sorusuna kızdı.

BÜTÜN SORUMLULUĞU ÜZERİNE ALDI

Maç sonrası, oynadıkları oyundan mutlu olmadığını belirten Ersun Yanal, bu oyunun daha iyisini oynamaları gerektiğini belirtti. Kötü futbolun ardından futbolcuları suçlamanın en kolay şey olduğunu vurgulayan Yanal, bütün sorumluluğu üzerine aldı.

YANAL'I KIZDIRAN SORU

Ersun Yanal, basın toplantısının sonlarına doğru bir muhabirin "Mehmet Ekici'yi dışarıda bıraktığınız için üzgün olduğunuzu söylemiştiniz. Pişmanlığınız var mı?" sorusuna ise tepki gösterdi.

BASIN TOPLANTISINI TERK ETTİ

Yanal, "Ne alakası var! Geldiğimiz yer neresi, konuştuğumuz konu neresi..." diyerek basın toplantısını terk etti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mehmet Ekici Ersun Yanal Kasımpaşa Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (36)

Tırnakçı Cemil Abiniz:

Eline mikrofon alan muhabir oluyor

30
35
yanıtYanıtla
HAKAN:

ELİNE DÜDÜĞÜ ALAN ŞİKEBAHÇEYE PENALTI VERİYOR

yanıt15
yanıt11
BEŞİKTAŞ JK:

ERSUN YANAL, FB NİN 12. ADAMI VE K. PAŞAYI İNCE VE GİZLİCE DOĞRAYAN ALİ PALABIYIĞA TEŞEKKÜR ETMELİYDİ BASIN TOPLANTISINDA. .

22
17
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

PENALTISIZ YENDİĞİ MAÇ VARMI BİR HAFTALIK ALGININ SONU.

16
18
yanıtYanıtla
dumencilere cevap:

olur FB nin,verilmesi gereken penaltılar verilmeyip puanları çalınca etek giyenler şimdi verilmemesi imkansız penaltılar verilince , eteği çıkarıp pantolon mu giyiyor

yanıt7
yanıt5
kral ali:

penaltilar ile fener bahce, penalti yoksa fenerbohca.

13
16
yanıtYanıtla
İVEDİK:

HIRSIZ KALPADOR

8
13
yanıtYanıtla
zazaki:

bu maça da seviniyorlar ya yazık bir fb olarak takım ersunla beraber boş teneke vurdukça ses çıkıyor işte adamlar 10 kişi nerdeyse maçı alacaklar demekki 10 kişi kalmasalardı bu maç onlarındı bütün çöpleri toplayım takım kurmuşlar gs da öyle bjk da öyle futbol ölmüş neye seviniyorlar yazık türk futbolu yabancı çöplügüne dönmüş yazıkkkkkkkk

12
7
yanıtYanıtla
.:

PENALTILARA LAFIM YOK FAKAT İTARAZ YÜZÜNDEN KASIMPAŞAYA 10 SANİYE İÇİNDE İKİ SARIDAN ATAN HAKEMLER , AYNISINI HER MAÇ HAKEMLERİN ÜSTÜNE , RAKİPLERİNİN ÜSTÜNE YÜRÜYÜP TEHDİT VE KÜFÜR EDEN EMREYE NEDEN HİÇBİR KART GÖSTEREMİYORSUNUZ . BEN ASIL ŞİKEYİ BURDA ARARIM

15
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

iyi yapmis hoca soruya bak hosaf gibi

4
12
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title