Haberler

Ersun Yanal, gözündeki rahatsızlık nedeniyle maç esnasında zorluk yaşadı

Güncelleme:

Fenerbahçe Kasımpaşa maçının bitiminde teknik direktör Ersun Yanal, futbolseverlerin görmeye alışık olmadığı bir şekilde yayıncı kuruluşa röportaj verdi. Günlük yaşamında gözlük kullanmayan Fener'in hocası, röportaj esnasında gözlükle konuşmak zorunda kaldı.

MAÇ ESNASINDA ZOR ANLAR YAŞADI

Bunun sebebi daha sonra anlaşıldı. Ersun Yanal'ın maç esnasında sağ gözünde yorgunluğa bağlı bir rahatsızlık olduğu ve buna bağlı olarak Yanal'ın gözünün kanlandığı öğrenildi. Maç esnasında zaman zaman zor anlar yaşadığı gözlenen Yanal'ın sıkıntılı yüz ifadesi dikkatlerden kaçmadı.

CANLI YAYINA GÖZLÜKLE ÇIKTI

Maç biter bitmez gözüne damla damlatılan Ersun Yanal'ın, göz yorgunluğunun kısmen giderilmesi için yayıncı kuruluş röportajına da gözlükle çıktığı ifade edildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ersun Yanal Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500

Yorumlar (12)

BJK:

TÜRKİYENİN TEK SEVİLMEYEN TAKIMI

10
13
yanıtYanıtla
bay b:

2 penaltı 1 kırmızı acaba neyin başlangıcıdır. . .

9
10
yanıtYanıtla
POLAT:

ŞİKEBAHÇEYİ ŞAMPIYON İLAN EDİM GİTSİN MİLETİN GURURUYLA NEDEN OYNUYORSUNUZ EMEKLERİNE YAZIK

5
8
yanıtYanıtla
Coganez:

Kaybol pislik

yanıt1
yanıt0
POLAT:

PALABIYIK 3 KASIMPAŞA 2

5
7
yanıtYanıtla
Ok:

Habermi bu simdi

4
1
yanıtYanıtla
Topunuz gelin:

Forvet oyuncuları gol atmakta zorlandıklarında orta saha oyuncusunun devreye girip gol atması maç kazandırması lazım ama bu takımda bu yok alex auleryo. Abbiah lugano bunları hep yapardı

1
1
yanıtYanıtla
golovkin:

Fenerbahçe haberlerinde cinconların kol gezdiği böyle hiç görilmemişti demekki doğruymuş cinconların kocası erkeği fenermiş adamlar nasıl fenersiz yapamıyorlar belli akşam yatıp fener sabah kalkıp fener diyorlar demekki fener iyi gol atuyor bu cinconlara canları istiyor demekki doymuyorlar fenerin gollerine.........

1
1
yanıtYanıtla
.:

çocuk musun

yanıt0
yanıt0
hak:

Kuş kadar beyni olmayanlar yazmış, geçen hafta hakem ne yaptı.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title