Haberler

Süper Lig tarihine geçen Emre Demir, babasını gururlandırdı

Emre Demir'in babası Hayrettin Demir Emre, gelecek için güzel bir örnekGençlere şans vermesinden dolayı Bülent Uygun hocamıza teşekkür ediyoruzNurettin Korkmaz'ın babası Tarkan Korkmaz Nurettin ile Emre gece gündüz çalışıyorlar, sürekli beraberlerİlyas KAPLANKAYSERİ, - Genç yıldız adayı Emre...

Emre Demir'in babası Hayrettin Demir Emre, gelecek için güzel bir örnek

Gençlere şans vermesinden dolayı Bülent Uygun hocamıza teşekkür ediyoruz

Nurettin Korkmaz'ın babası Tarkan Korkmaz Nurettin ile Emre gece gündüz çalışıyorlar, sürekli beraberler

İlyas KAPLANKAYSERİ, -

Genç yıldız adayı Emre Demir, Süper Lig tarihinin gol atan en genç futbolcusu unvanını alarak babası Hayrettin Demir'i gururlandırdı.

Baba Hayrettin Demir, Emre'nin gol atmasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

15 Ocak 2004 doğumlu Emre Demir, Süper Lig'in 11'inci haftasında İstikbal Mobilya Kayserispor'un Gençlerbirliği'ne 2-1 yenildiği maçın 68'inci dakikasında oyuna girdi. 15 yaşındaki Emre, oyuna girdikten 3 dakika sonra 71'de golünü attı. Demir'e gol pasını ise, 17 yaşındaki Nurettin Korkmaz verdi. Emre attığı gol ile Süper Lig tarihinde gol atan en genç futbolcu unvanını ele geçirdi. Müsabakaya izlemeye giden Emre'nin babası Hayrettin Demir ile Nurettin'in babası Tarkan Korkmaz, genç yaştaki çocuklarının performansı nedeniyle mutluluk yaşıyor.

HAYRETTİN DEMİR EMRE GELECEK İÇİN GÜZEL BİR ÖRNEK

Emre Demir'in babası Hayrettin Demir, buruk bir mutluluk yaşadıklarını kaydederek, Kayserispor 1-0 gerideyken Emre Demir oyuna girdi. Gururlandık, skoru 1-1 yapan golü Emre'nin atması bize ayrı bir mutluluk verdi. Nurettin asist yaptı, Emre gol attı ve bu güzel bir şey. Emre gelecek için güzel bir örnek. Gençlere şans vermesinden dolayı Bülent Uygun hocamıza teşekkür ediyoruz, mutluyuz ama içimiz buruk. Kayseri'ye en azından 1 puanla dönmek istiyorduk. Emre buradan U17 Avrupa Şampiyonası'na gidecek. Orada da başarılı maçlar çıkarmasını bekliyoruz şeklinde konuştu.

Baba Demir, Emre'nin uzun yıllardan bu yana Kayserispor'un altyapısında mücadele ettiğini belirterek, Kayseri'de nice Emre Demir'ler çıkacaktır. Gençleri gördüğümde mutlu oluyorum. Emre, Bercelona ve Paris Saint-Germain'de bulundu. Oranın havasını soludu; ama bugün burada Kayserispor A takımında onu görmek bizim için onurdur. Kapalıkale grubu başta olmak üzere taraftar O'nu bağrına basıyor, onlara da teşekkür ediyorum. Kayseri'ye geleli 8 sene olmuş, güzel zamanlarımız oldu. Herkes taşın altına elini koydu ve Emre'yi buralara kadar getirdiler. Ben de bir baba olarak her zaman arkasında durdum. Her zaman yanındayım ifadelerini kullandı.

TARKAN KORKMAZ NURETTİN DE, EMRE DE ÇOK ÇALIŞTILAR

Nurettin Korkmaz'ın babası Tarkan Korkmaz ise, Nurettin ile Emre gece gündüz çalışıyorlar, sürekli beraberler zaten. İkisinin Süper Lig'de beraber oynadıklarını görmek her zaman umudumuzdu. O da bu maça nasip oldu. Emre ve Nurettin'i her zaman destekliyoruz. Gençlerbirliği maçını da tribünden izledik. Takımımız mağlup olduğu için buruk bir sevinç yaşıyoruz. İnşallah Allah nasip ederse çocuklarımızı daha başarılı şekilde, daha üstlerde görürüz. Allah ikisini de muvaffak eylesin diye konuştu.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Hayrettin Demir Emre Demir Tarkan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title