Haberler

Fatih'te ölü bulunan 4 kardeşin cenazesini ailenin dostu alacak

Güncelleme:

İstanbul Fatih'te ölü bulunan 4 kardeşin cenazelerine ailenin dostu Serpil Alkan sahip çıktı. Daha önce kimsesizler mezarlığına defnedileceği söylenen kardeşler, Ayazağa Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Fatih'te evlerinde ölü bulunan 2'si kadın 4 kardeşin cenazesi, ailenin dostu Serpil Alkan'a teslim edilecek. Kardeşler, Fındıkzade Albayrak Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Ayazağa Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Fatih Molla Gürani Mahallesi Oğuzhan Caddesi'ndeki bir evde Oya (54), Kamuran (60), Cüneyt (48) ve Yaşar Yetişkin (56) kardeşlerin siyanür ile ölümünün ardından ailenin dostu Serpil Alkan, cenazelerini almak için İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurmuştu. Kardeşlerin, Mersin'deki üvey kardeşlerinin Serpil Alkan'ın cenazeyi teslim alması için onay vermesinin ardından Alkan'ın cenazeleri almaya ilişkin yaptığı başvuru kabul edildi.

Fatih'te ölü bulunan 4 kardeşin cenazesini ailenin dostu alacak

"CENAZELERİ TESLİM ALACAĞIZ"

Serpil Alkan, avukatı Aydın Egemen ile birlikte İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek, cenazeyi teslim almasına ilişkin belgeleri aldı. Adliyede kısa bir açıklama yapan avukat Aydın Egemen, "Öncelikle İstanbul Başsavcı Vekilimiz Hacı Hasan Bölükbaşı ve Cumhuriyet savcımız Ömer Faruk Peçenek'e çok teşekkür ediyoruz ilgi ve alakalarından dolayı. Adli Tıp Kurumu ve Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nı aradılar. Cenazelerin teslimi ile ilgili görüşmeleri yaptılar ve bizi de Adli Tıp Kurumu'na gitmemizi rica ettiler. Biz şimdi oraya gidiyoruz. Cenazeleri teslim alacağız" dedi.

Fatih'te ölü bulunan 4 kardeşin cenazesini ailenin dostu alacak

"ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN"

Avukatının ardından söz alan Serpil Alkan, "Defin Ayazağa'da olacak. İkindiye yetiştirmemiz lazım. Otobüs falan ayarlayacağım. İşimiz daha yeni başlayacak. Sizlerden özür diliyorum. Allah razı olsun hepinizden" ifadelerini kullandı.

"CENAZELERİN ALINMASI İÇİN ONAY VERDİLER"

Kardeşlerin Mersin'deki ailelerine teşekkür ettiğini dile getiren avukat Egemen, "Mersin'de ikamet eden ailesine teşekkür ediyoruz. Adli Tıp Kurumu'na yazılarını gönderdiler. Cenazelerin alınması için Serpil hanıma ve şahsıma yetkilendirdiler. Teşekkür ediyorum. Basında ilgisiz ve alakasız yazılar, görüşler görüyorum. Üzücüdür" diye belirtti.

Serpil Alkan ve avukatı açıklamanın ardından cenazeleri almak üzere Adli Tıp Kurumu'na doğru yola çıktı. Kardeşlerin cenazeleri, ikindi namazını müteakip Fındıkzade Albarayrak Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Ayazağa Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (12)

xanne:

sen çalışma çabalama yılarca yan gel yat sonrada sıkıntı çekiyorum intihar edeyim de ve et. . keşke bu kadar kolay olabilse herşey gerçek inanç sahibii Allah ın varlığına ve birliğine inan biri ne cana ne canına kıymaz. geçim sıkıntısı kimde yokki canım ülkemin 90 nı skınıntıda az çok demeden çalışıyoruz kanaat edip yetinmeyi bilmessek psikolojimi bozulur özenticilik ondan var bendede olsun demssen kıt kanaatda olsa geçinir gidersin tabikiki çok zor sadece kiralar 1000 tl den başlıyor :(

22
56
yanıtYanıtla
s:

katılıyorum doğru

yanıt2
yanıt8
birikedimi7:

hanımefendi muhteşem bir insan ALLAH razı olsun kendisinden

53
1
yanıtYanıtla
Akıl:

Allah cc senden razı olsun hanımefendi.

38
1
yanıtYanıtla
..pu:

Sen bu kafayla devam et köle

1
37
yanıtYanıtla
c:

öldükten sonra hangi mezarlıkta olduğunun ne önemi var. arkasından bir fatiha okuyanı yoksa

25
8
yanıtYanıtla
ziyaa:

Allah razı olsun sizden Serpil hanım, ne iyi insanmışsınız. İşte insan, işte gerçek dost. . .

23
1
yanıtYanıtla
ESKİ DOST DEĞİL ESKİMEYEN DOST:

DOST KARDEŞ KADAR TATLIDIR KARDEŞ BİRGÜN MİRASTAN DOLAYI KARDEŞE DÜŞMAN OLUR AMA DOST MİRASA ORTAK OLMADIĞI İÇİN KARDEŞ KADAR TATLIDIR BU ABLAMIN ELLERİNDEN ÖPÜYORUM.

15
0
yanıtYanıtla
Atik:

MADEM AİLE DOSTUSUNUZ HİÇMİ GÖRMEDİNİZ PERİŞANLIĞI EN AZINDAN YARDIM TOPLARDINIZ BELEDİYEYE BİLDİRSEYDINİZ YOKLUĞUN AYIBI YOK ELDEN BİRŞEY GELMIYORSA EŞTEN DOSTTAN YARDIM İSTİİCEKTİNİZ ÖLDÜKTEN SONRA SAHİP ÇIKSAN NE OLUR EVİNDEMİ DEFNECEKSİN BELEDİYELER İLGİLENİR MERAK ETME KİMSE ORTADA KALMAZ

8
7
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bu kadininda bir parmagi var bu isin icinde bir bildigi var söylemiyor

2
11
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title