Haberler

Vedat Muriç'in performansı Kosova'da da beğeni topluyor

Güncelleme:

Kosova Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Bernard Challandes, Fenerbahçe'nin forveti Vedat Muriç'in son dönemdeki gelişiminden çok memnun olduklarını ifade etti. Challandes, "Oyunuyla, attığı gollerle Fenerbahçe seviyesinde olduğunu kanıtladı. Bireysel olarak gelişiminden memnunuz." dedi.

Kosova Teknik Direktörü Bernard Challandes, Kosova'nın 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) Elemeleri'nde Çekya ile deplasmanda yapacağı maç öncesinde, başkent Priştine'de basın toplantısı düzenledi. Fenerbahçe'nin Süper Lig'in 11. haftasında Kasımpaşa ile oynadığı maçta sakatlanan Muric'in sağlık durumuyla ilgili AA muhabirinin sorusunu yanıtlayan Challandes, golcü futbolcunun durumunun her geçen gün daha iyiye gittiğini ve onunla yaptığı bir görüşmede ağrısının olduğunu fakat durumunun düzeldiğini söylediğini aktardı.

"FENERBAHÇE GİBİ ÜST DÜZEY BİR KULÜPTE OYNAMA ŞANSI YAKALADI"

Muric'in gelişiminde Fenerbahçe'ye transfer olmasının etkisinin bulunduğunu aktaran Challandes, şunları kaydetti: "Vedat Muric'in gelişiminde Fenerbahçe'ye transferinin etkisi var. Rizespor'da oynadı ve daha sonra Fenerbahçe gibi üst düzey bir kulüpte oynama şansı yakaladı. Oyunuyla, attığı gollerle Fenerbahçe seviyesinde olduğunu kanıtladı. Bireysel olarak gelişiminden memnun. Biz de Muric'in bu dönemde gösterdiği gelişimden çok memnunuz."

MURİÇ, TAKIMININ EN SKORER İSMİ

Muriç, EURO 2020 Elemeleri'nde 6 maçta attığı 4 golle takımının en skorer ismi konumunda bulunuyor. 2016 yılında UEFA ve FIFA'ya üyeliği kabul edilen Kosova, UEFA Uluslar D Ligi'nde 3. Grubu lider tamamlamıştı. Kosova, EURO 2020 Elemeleri'nde ise A Grubu'nda İngiltere ve Çekya'nın ardından 11 puan ile üçüncü sırada yer alıyor. 14 Kasım'da deplasmanda grubun ikincisi Çekya ile karşılaşacak Kosova, ardından 17 Kasım'da evinde grup birincisi İngiltere'yi ağırlayacak.

Kaynak: AA / Spor

Fenerbahçe Futbol Kosova Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (3)

Kenan:

VEDAT HABERLERİ 6SARAYI KUDURTUYOR

14
1
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

ALLAH VAR PENALTIYI ATIYOR.

2
4
yanıtYanıtla
sokaktaki FB li:

FB 14 kişi oynuyor, sistem 4 defans 3 önlibero 6 forvet, bu Murgui denilen adam Orta saha işini tek başına görüyor, bazan Defansıda 5 liyor al sana 15 kişi oluyor FB. Çok merak ediyorum sakatlanırsa FB de yerini kim dolduracak, bi tanede Murgui bulursa inanın açık ara şampiyon olur FB

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title