Haberler

A Milli Takımımız, İzlanda ve Andorra maçlarının hazırlıklarına başladı!

Güncelleme:

Euro 2020 Elemeleri'nde 14 Kasım'da İzlanda, 17 Kasım'da da deplasmanda Andorra ile karşılaşacak olan A Milli Takımımız, bu karşılaşmaların hazırlıklarına başladı.

A Milli Futbol Takımımız, 2020 Avrupa Şampiyonası (EURO 2020) Elemeleri H Grubu'nda 14 Kasım Perşembe günü İstanbul'da İzlanda ve 17 Kasım Pazar günü deplasmanda Andorra ile yapacağı maçların hazırlıklarına başladı. Riva'da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetimindeki antrenmanın ilk yarım saati basın mensuplarına açık tutuldu.

A Milli Takımımız, İzlanda ve Andorra maçlarının hazırlıklarına başladı!

EMRE TAKIMDAN AYRI ÇALIŞTI

İdman öncesi Şenol Güneş, futbolcular ile saha ortasında kısa bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantının ardından futbolcular ve teknik ekip, takım fotoğrafı çektirdi. Ay-yıldızlılarda sakatlığı bulunan Emre Belözoğlu, takımdan ayrı bireysel antrenör eşliğinde çalıştı. Tedavileri süren İrfan Can Kahveci ve Burak Yılmaz da fotoğraf çekiminin ardından salonda çalışmak için sahadan ayrıldı.

A Milli Takımımız, İzlanda ve Andorra maçlarının hazırlıklarına başladı!

DÜN MAÇ YAPAN FUTBOLCULAR YENİLEME ÇALIŞMASI YAPTI

Kulüplerinde maçlarını dün oynayan Mert Günok, Cengiz Ünder, Hakan Çalhanoğlu, Efecan Karaca, Sinan Bolat ve Uğurcan Çakır ise takımdan ayrı yenilenme çalışması yaptı. Sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarılan kaleci Gökhan Akkan'ın yerine Ümit Milli Takım'dan kadroya dahil edilen Fenerbahçe'nin file bekçisi Altay Bayındır da idmanda yer aldı.

A Milli Takımımız, İzlanda ve Andorra maçlarının hazırlıklarına başladı!

İDMANI SELİM SOYDAN DA TAKİP ETTİ

Koşu ve koordinasyon hareketleriyle başlayan idman, üç takım halinde gerçekleştirilen pas çalışmasıyla devam etti. İdmanın basına kapalı bölümünde taktik çalışmaları yapıldığı belirtildi. İdmanı, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve A Milli Takım Sorumlusu Selim Soydan da takip etti. A Milli Takım, hazırlıklarını yarın akşam geçekleştireceği antrenmanla sürdürecek.

Kaynak: AA / Spor

A Milli Futbol Takımı Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500

Yorumlar (6)

gurbetci:

iki kiritik mac yani kagit üzerinde banco aliriz hesablari yapmamak lazim hele deplasmanda andoraya karsi nedense büyük takimlara iyi oynuyoruz ama kücük takimlar basimiza bela oluyor insallah iki maci aliriz sorunsuz bir sekilde ve gurubdan cikariz insallah birde izlandada skandal havaalani bekletme olayi vardi ilk macda cok merak ediyorum acaba isvicre maci gibi olcakmi? bence olsun ya bizde onlari bekletelim

4
1
yanıtYanıtla
KSK li MESUT:

Son yılların en genç ve verimli milli takımı. ALLAH IN İZNİYLE BU GRUPTAN ÇIKARIZ. ...

4
0
yanıtYanıtla
başarılar:

şenol hoca helal

4
0
yanıtYanıtla
kayserili:

Gurbetci dogru hatirlatti hani hava limaninda cilkef olay UNUTMANNN asagilamak neymis görsünler. Mesela bilgisayar ariza yapti falan filan unutmayin unutmadik.

4
0
yanıtYanıtla
fenerlihalit:

gurbetci karamsar olma yaw. . . evinde yenilme izlandaya ve persembeden isi garantiye al. . . ha olmadimi yine bir sansin var oda andorrada yen ve isi yine garantiye al. . . . daha ne yapsinlar yaw böyle firsat gelmis eline . . . . lider olmak istiorsan yen iki macini grubu lider olarak tamamla dünya sampiyonun önünde

0
0
yanıtYanıtla
Terim:

Şenol hoca istifa etse, milli takımın başına geçerim. Galatasarayın tadı kaçtı.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title