Haberler

Comolli, Ersun Yanal'ın oynattığı futboldan memnun değil

Güncelleme:

Fenerbahçe'de Sportif Direktör Comolli ve Başkan Ali Koç, Kasımpaşa maçını birlikte izledi. Mücadeleyi sarı lacivertli ekip 3-2 kazanırken Comolli'nin Ersun Yanal'ı oynattığı futbol nedeniyle eleştirdiği öğrenildi. Koç, Comolli ve Ali Koç yakın bir tarihte durum değerlendirmesi için toplanacak.

Fenerbahçe, millî araya ikinci sırada girmesine rağmen Sportif Direktör Damien Comolli takımın performansından memnun değil.

Sarı lacivertliler özellikle hücum istatistiklerinde iyi durumda olmasına rağmen alınan sonuçlar ve sergilenen oyun Fransız ismi, rahatsız etmiş durumda. Kasımpaşa karşılaşmasını Başkan Ali Koç'la birlikte izleyen Comolli'nin Yanal'ı eleştirdiği öğrenildi. Comolli, takım ve Teknik Direktör Ersun Yanal'la ilgili fikirlerini Yukatel Denizlispor maçı sonrası "Kazandık ama vites yükseltmeliyiz" açıklamasıyla dikkat çeken Başkan Ali Koç'la paylaşırken, Semih Özsoy'un tansiyonu düşürmek için araya girdiği ifade edildi. Buna rağmen Comolli, Ersun Yanal'la bir araya gelme kararı aldı.

Comolli, Ersun Yanal'ın oynattığı futboldan memnun değil

GÖRÜŞMENİN SEBEBİ OLASI BİR KRİZİ ENGELLEMEK

Akşam'ın haberine göre; Başkan Ali Koç "futbolun bir numaralı patronu" olarak tanımladığı Comolli'nin bu talebini müspet karşılarken millî arada bir üçlü zirve gerçekleşmesine onay verdi. Ersun Yanal'la bir araya gelecek Koç ile Comolli, hocaya takımdaki düşüşün sebeplerini soracak ve detaylı bir rapor isteyecek. Şu ana kadar Yanal'la bir sıkıntı yaşamayan Comolli'nin, bütün transfer taleplerini karşıladıkları tecrübeli teknik adamdan daha iyi bir performans beklediği ve takımın sol bek dışında bir takviyeye ihtiyaç duymadığı düşüncesini de Başkan Koç'la paylaştığı belirtiliyor. Sarı-lacivertlilerde bir kriz değil, aksine olası bir krizi önlemek için toplantı yapılacağı ifade ediliyor.

BİREYSEL HATALARDAN ÇOK GOL YENİYOR

Fenerbahçe, ligin en az pozisyon veren takımlarından olmasına rağmen kalesinde 12 gol görmüş durumda. Gaziantep ve Galatasaray maçları hariç dokuz karşılaşmada topu ağlarından çıkarmak mecburiyetinde kalan sarı-lacivertlilerin en büyük sıkıntısı ise bireysel hatalar. Yenilen tam 8 golü bireysel hatalardan yiyen Fenerbahçe'de teknik heyet bu duruma son vermek için yoğun mesai harcarken Ozan Tufan da "Basit goller yiyoruz. Şampiyonluğa oynayan takımlar böyle hatalar yapmamalı" ifadesiyle yaşadıkları soruna dikkat çekti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ersun Yanal Fenerbahçe Kasımpaşa Ali Koç Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (12)

selçuk:

ersun hoca ne yapsın gsyı güle oynaya şampiyon yapan hakemlerle de mücadele ediyor kayseride fbnin yüzde yüz penaltısı verilmedi. comollinin en büyük korkusu fbnin yakında liderliği alıp bir daha bırakmaması çünkü o zaman bol transfer yapamaz komisyonları cebe atamaz ersun hocayı da harcayamaz.

10
19
yanıtYanıtla
Mehmet Akif:

bal liginde oynayamayacak olan Zanga yı alırsan sonuç bu olur comolli efendi. Serdar Sadık ikii bu ikiliden daha iyi sakat Adil Rami ve zanga nın dışında sağlam bir stoper almazsan bu olur 10 numara oynayan Denizi Emre''ye (Emrenin kalitesini tartışmam amma oyunu yavaşlatıyor) değişirsen sonuç bu olur birebirde ve boş alan bulunca etkili olan Moses ve Rodrigezi top bende olsundiye 400 üzerinde pas yaparsan kullanamazsın yanal efendi bu oyuncuları ver rakipe topu üstüne gelsin kullan bakne oluyor

9
4
yanıtYanıtla
Kebapçı selo:

Ozan tufan bal yapmayan arı, tolga ciğerci nin varlığı yokluğu belli değil, moses kaptırdığı her topu seyrediyor bir gram mücadele yok, deniz türüç hatalı pas ve top kaybı rekoru kırdı, zanka yı anlatmaya gerek yok herkes görüyor, bu oyuncularla takım zaten maça eksik başlıyor. Bu kadroyla şampiyonluk hayal.

11
1
yanıtYanıtla
Deli Ama Dahi:

bu konu gerçekten çok önemli

11
1
yanıtYanıtla
AYHAN:

acı ama gerçek Fenerbahçe hala oturmamış

8
2
yanıtYanıtla
SU KABADAYISI FATİH:

COMOLLİ GEÇSİN TAKIMIN BAŞINA , SAÇMA İŞLER BUNLAR

4
5
yanıtYanıtla
sokaktaki FB li:

Sn KOÇ, bu takımın planlaması Comollide ise zaten cacık olmaz, yok Ersun YANAL da ise bu oyun kurgusu ile şampiyon hiç olunmaz. 3 ön libero ile maça çıkıp oyunu geriden kurma hayali ile maç kazanma hayali kurmakla olmadığını kör bir adama maçı anlat aynısını söyler. Orta sahasız yalnızca forvetin top getirip gol yapmasını beklemeklede olmaz, Murgui günündeyse, yani orta saha görevinide başarırsa kazanıyor FB ha birde bu görevin yanında gol atarsa. Kısaca ne sen ne comolli ne yanal bu işi bilmiyorsunuz

6
0
yanıtYanıtla
Ok:

Sen git oynat takimi

yanıt1
yanıt3
das:

La fenerbahçe takımmı yahu, la havle :)))))))))))))

0
5
yanıtYanıtla
hak:

Bu maçın günahı ersuna ait, comolli haklı, defansa bak

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title