Haberler

Fenerbahçe Pedro için harekete geçti! Comolli menajeriyle görüştü

Güncelleme:

Gelecek sezon için kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe'de Sportif Direktör Comolli, Chelsea ile sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Pedro ile görüştü.

Fenerbahçe'de yeni sezon transfer çalışmaları için şimdiden start verdi. Finansal Fair Play anlaşmasına takılmak istemeyen yönetim sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan futbolcularla şimdiden görüşmelere başladı. Sportif Direktör Comolli, Chelsea ile sezon sonunda yolları ayrılacak olan Pedro ile ilk görüşmeyi yaptı.

PEDRO YEŞİL IŞIK YAKTI

32 yaşındaki İspanyol futbolcuyla İngiltere'de ön görüşme yapan Comolli'nin burada fikir alışverişinde bulunduğu ortaya çıktı. Yapılan ilk görüşmede Pedro'nun yeşil ışık yaktığı öğrenildi.

Fenerbahçe Pedro için harekete geçti! Comolli menajeriyle görüştü

MENAJERİYLE ANLAŞMAK İÇİN ZEMİN ARANIYOR

Comolli'nin Pedro ile Ocak ayında bu kez resmi görüşme yapacağı gelen bilgiler arasında. Bu görüşmeye İspanyol yıldızın menajeri de katılacak. Böylece anlaşma zemini aranacak.

9 SEZON BARCELONA, 5 SEZON CHELSEA

Chelsea'de 5 sezondur forma giyen Pedro daha önce de 9 sezon Barcelona'da top koşturdu. Yıldız oyuncu bu sezon 8 resmi maçta oynadı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Pedro Rodriguez Ledesma Fenerbahçe Chelsea Haberler

500

Yorumlar (6)

nihat:

bitmiş biri tam feneve yakışır

12
12
yanıtYanıtla
TESPIT:

Boş yorum.

yanıt2
yanıt10
damn:

yine çöpleri topluyoruz

10
6
yanıtYanıtla
XDD:

çöpler ligine yeni yıldız. . . . . . . . . . . . . . . . . . .

6
6
yanıtYanıtla
SU KABADAYISI FATİH:

BU HABERİ YAPAN CİNCONLUNUN TA KENDİSİDİR, BENCE KENDİ İŞE YARAMAZ TAKIMINA BAKSIN CİNCONLULAR FENERİ BÖYLE SAÇMA SAPAN HABERLERE ALET ETMESİNLER

7
3
yanıtYanıtla
Ali şenol:

hahahahahaha hahahahahaha zorttt

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title