Haberler

Arsenal, Çağlar Söyüncü'yü transfer etmek istiyor

Güncelleme:

Arsenal, bu sezon Premier Lig'de Leicester City formasıyla müthiş bir performans sergileyen Çağlar Söyüncü'nün peşine düştü.

İngiliz basınına göre savunmada büyük sıkıntılar yaşayan Arsenal, milli yıldızımızı listesine aldı. Ligde 12 hafta sonunda büyük hayal kırıklığı yaratarak zirvenin uzağında kalan Londra kulübünün devre arası Çağlar için resmi teklif yapması bekleniyor.

Arsenal, Çağlar Söyüncü'yü transfer etmek istiyor

MÜTHİŞ BİR PERFORMANS SERGİLİYOR

23 yaşındaki milli futbolcumuz geçtiğimiz sezon başında Alman ekibi Freiburg'tan 21 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olduğu Leicester City'de gösterdiği performansla büyük alkış alıyor.

Bu sezon ligde tüm karşılaşmalarda ilk 11'de sahaya çıkan Çağlar, bu maçların tamamında sahada kaldı. Yıldız futbolcu Sheffield maçında bir asist yaparken, Cyrstal Palace maçında bir de gole imza attı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Leicester City FC Londra Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (18)

KALİTE ANLAYANA KALİTE ANLAMAYANA TENEKE:

İNŞALLAH TÜRKİYE''YE GELMEZ, 2 SEZONDA KULÜBEYE YOLLARLAR

13
0
yanıtYanıtla
kartal:

Altınordu''dan kötü adam çıkmaz. Yolu açık olsun

13
0
yanıtYanıtla
serkonomist:

başarılı olmaktan daha da önemlisi başarıyı daim kılmaktır. gurur duyuyoruz başarılarının devamını diliyoruz. . .

9
0
yanıtYanıtla
ARITMETIK SAZAN:

Aferin aslan Caglar. . harika bir sezon geciriyor masallah. insallah hep böyle gider sakatliksiz belasiz!

8
0
yanıtYanıtla
PINARHAREKATI:

ÇAĞS ALACAK PARA HENÜZ ÜRETİLMEDİ

7
0
yanıtYanıtla
Memleketim:

Arsenal ne zamandan beri dünya devi? Siradan bir kulüp.

5
2
yanıtYanıtla
Adınızı yazın:

aynen mersin idman yurdu gibi bir şey

yanıt0
yanıt0
Altınordulu:

Altınordu''nun dünyaya armağanı-2birincisi de Cengiz ÜNDER''dir.

6
0
yanıtYanıtla
Jamie Vardy:

Dünya devi Mi arsenal o devir değişti artık leicester hem finansal anlamda hem de futbol anlamında arsenalden 1 gömlek daha üstün şu zamanda. şimdiki takımı arsenalden daha büyük şu anlık böyle en azından Premier ligde maclarını keyifle izleyeceginiz kaliteli takımlardan birisi leicester city

4
1
yanıtYanıtla
Black sword:

Arsenal e giden biter, iki yıl daha kal koçum orda, leicster seneye CL de!

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title