Haberler

Cenk Tosun, İzlanda maçında forma giyemeyecek!

Güncelleme:

A Milli Futbol Takımı'nın İzlanda ve Andorra ile oynayacağı Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu maçlarının aday kadrosunda bulunan Cenk Tosun, sakatlığından dolayı kadrodan çıkarıldı.

A Milli Takımımızın Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu'nda İzlanda'yı konuk edeceği maç öncesi flaş bir gelişme yaşandı. Everton forması giyen milli oyuncu Cenk Tosun, sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldı. A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'in İzlanda ve Andorra maçlarının aday kadrosunda yer verdiği golcü oyuncu Cenk Tosun, sakatlığından dolayı bu iki müsabakada yer alamayacak.

ŞENOL GÜNEŞ DE AÇIKLADI

TRT Spor'a konuşan A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Cenk Tosun'un maalesef sakatlığı var ama daha ben bile konuşmadan haberler çok hızlı çıkıyor. İzlanda bizden daha iyi çalışıyor. Kamplarında kuş bile uçmuyor ama bizimkinde cirit atılıyor. Profesyonel anlamda eksiklik tabi" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

A Milli Futbol Takımı Cenk Tosun Andorra İzlanda Spor Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak? Muharrem ayı ne zaman 2024? Aziz Yıldırım aday mı 2024? Taraftarlar Aziz Yıldırım'ın aday olması için binlerce paylaşım yaptı Everton Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Everton Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Everton Liverpool maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Everton Liverpool maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Everton Liverpool maçı CANLI izle! 24 Nisan Everton Liverpool maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500

Yorumlar (9)

düşünen insan:

lazım değil zaten

3
13
yanıtYanıtla
Brütüs:

Çok önemli her maç öncesi sakatlık. Şanssızlıkmıdır nedir anlamadım. 1 yılda kaç maç oynadı. Tam ihtiyaç duyulacak zamanda yok.

7
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

yahu zaten ingiltereden sakat geldi simdide korkudan oynamak istemiyor hepisinibiliyoruz bundan cacik olmayacagini

4
4
yanıtYanıtla
AÇIKÇASI:

KRAL YAPMA YAA OFFFF :(((

6
2
yanıtYanıtla
DERBEDER CİMBOMLU:

DİĞER KARDEŞLERİMİZDE TOSUN GİBİ MAAŞALLAH. HEPSİNİ GÖZLERİNDEN ÖPÜYORUM. CENK''EDE GEÇMİŞ OLSUN.

4
0
yanıtYanıtla
METİN:

BURAKLA BU MAÇI ALAMAYIZ FRANSADA KAÇIRDIKLARINA BAK ÇOKTAN GARANTİLEMİŞ OLURDUK LİDERLİK GİTTİ ALLAH VERE DE ANDAORRAYA YENİLMESEK

3
0
yanıtYanıtla
hahaha:

neyse hava güzel olursa burak belki gol atar

3
0
yanıtYanıtla
bay b:

kötü olmuş işte bu.

2
0
yanıtYanıtla
cenk yerine baska bir golcü cagrilmali:

cenk yerine baska bir yerli golcü cagrilmali A Milli Takima Umut Nayir Mesela Besiktasin Genc Golcüsü veya Emre Güral

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title