Haberler

Erman Toroğlu: Ali Koç hakkında savcılığa başvuracağım

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Erman Toroğlu ve Zeki Uzundurukan hakkında suç duyurusunda bulunması sonrası Toroğlu, "Ben de Ali Koç hakkında savcılığa başvuracağım. Bakalım, 6222'ye kim giriyor?" dedi.

Fenerbahçe Kulübü, 6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun kapsamında, Zeki Uzundurukan ve Erman Toroğlu hakkındaİstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunmuştu. Spor yazarı Atilla Türker, Fenerbahçe'nin suç duyurusunda bulunduğu A Spor yorumcusu Erman Toroğlu'nun da Ali Koç hakkında savcılığa başvuracağını açıkladı.

"SAYGIYLA KARŞILIYORUM"

Türker, Twitter hesabından "Şimdi Erman Toroğlu'nu aradım. Fenerbahçe'nin kendisi ile ilgili yaptığı suç duyurusunu sordum. "Saygıyla karşılıyorum" dedi. Ayrıca "Ben de Ali Koç hakkında savcılığa başvuracağım. Bakalım, 6222'ye kim giriyor? Şimdi İstanbul dışındayım, döner dönmez işlemleri başlatacağım" dedi" paylaşımında bulundu.

Erman Toroğlu: Ali Koç hakkında savcılığa başvuracağım

Kaynak: Haberler.com / Spor

Erman Toroğlu Fenerbahçe Ali Koç Haberler

500

Yorumlar (70)

ER:

bence oylama yapalim, fenerbahçe bu ülkenin en lekeli takimi diyenler like`lasin. katilmayanlar dislike atsin. . . Oylama baslamistir

83
16
yanıtYanıtla
KARTAL:

BU ÜLKENİN EN LEKELİ TAKIMI gs dir. aksini inkar edende fransızdır.

yanıt15
yanıt31
metin:

dikkat etde oyma başlamasın günün malı sen kimsin lan dingil oylama başlatıyon mal haddini bil

yanıt0
yanıt9
GSLİ:

şer ittifakı GS ye karşı nasılda birlik oluyorlar biri şikeci diğeri yaveri. ikisi de mahkemeli tescilli şikeci biri korkudan kupayı teslim etti diğeri için kanun yapıp kurtardılar ah ulan yatacak yeriniz yok

yanıt0
yanıt0
YAPMA YAV!!!:

PARA -TEŞVİK -ŞİKE, İŞTE FENER İŞTE.

38
20
yanıtYanıtla
GADDAR:

PARA İLE ADAM OLUNSAYDI TRUMP ADAMIN DİBİ OLURDU !!! ALİ KOÇ GİTSİN PARASIYLA BAŞKA BİR EĞLENCE BULSUN KENDİNE. . TÜRK FUTBOLU ŞIMARIK ZENGİN VELETLERİNİN OYUNCAĞI DEĞİL. . .

32
25
yanıtYanıtla
cabbar:

ha ha ha ha ha ha haaaa. helal be. yürü git be oğlum. kim tuttar seni.

yanıt0
yanıt8
Black sword:

Ş.bahçenin Tüm maçlarına pala çıkmalı, yine kaybederse maç tekrarlanmali, yine kaybederse hükmen galip ilan edilmeli, Ersun lada çok zor be!

40
17
yanıtYanıtla
BLACK SWORD:

Bizimkiler maçlara senelerce mauhterem hocamız çıktı bir F. saraylı

yanıt1
yanıt15
masum:

ne acıtmış sizi fener ya. . hala çıkaramamışsınız . acı varmı hala acı

yanıt4
yanıt15
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title