Haberler

Ahmet Çakar'ın İzlanda maçı sonrası attığı twit sosyal medyada olay oldu!

Beyaz TV yorumcusu Ahmet Çakar, Türkiye'nin Avrupa Şampiyonası biletini almasından sonra Twitter'dan, "Türk milleti kebapçı Selahattin beye minnettardır" paylaşımında bulundu.

A Milli Takımımız, sahasında konuk ettiği İzlanda ile 0-0 berabere kalarak EURO 2020'ye gitmeye hak kazandı. Tüm Türkiye bu sonuç sonrası büyük sevinç yaşarken Beyaz TV yorumcusu Ahmet Çakar sosyal medya hesabından çok konuşulacak bir paylaşımda bulundu.Çakar, Twitter hesabından "Türk milleti kebapçı Selahattin beye minnettardır" yazdı. Bu paylaşım kısa süre içinde binlerce beğeni aldı.

Ahmet Çakar'ın İzlanda maçı sonrası attığı twit sosyal medyada olay oldu!

KEBAPÇI SELAHATTİN, FATİH TERİM İLE KAVGA ETMİŞTİ

Kebapçı Selahattin olarak anılan Selahattin Aydoğdu, dönemin A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim ile kavga etmiş bunun üzerine de TFF, Terim ile yolları ayırmıştı. Terim'den boşalan teknik direktörlük koltuğuna 4 Ağustos 2017'de Lucescu getirilmişti. Uluslar Ligi'nde küme düşen, Dünya Kupası Elemeleri'nde 4 puan toplayabilen Rumen çalıştırıcının da 557 gün sonra görevine son verilmişti. Lucescu ile yolların ayrılmasının ardından Şenol Güneş de Beşiktaş'tan ayrılıp milli takımın yolunu tutmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ahmet Çakar Beyaz TV Türkiye İzlanda Haberler

500

Yorumlar (65)

10nuncuköy:

Ahmet cakar hic sevmem seni ama hayatinda ilk defa dogru birsey söyledin. . .

29
4
yanıtYanıtla
KSK li MESUT:

Ahmet Çakar az bile söylemiş. Çok şükür paratör den kurtulduk... az kaldı bu fransız ingiliz kırmalarından da kurtuldukmu ligimiz de temizlenecek...

24
6
yanıtYanıtla
AHMEDO:

ADAM YERDEN GÖĞE KADAR HAKLI BU ARADA FENERBAHÇELİ BİR TARAFTAR OLARAK ŞENOL GÜNEŞİN BAŞARIKLI OLAMAYACAĞINI DÜŞÜNÜYORDUM YANILDIM İYKİ DE YANIILDI ŞENOL HOCAM SENİNLE GURUR DUYUYORUZ İYKİ VARSIN TÜRK MİLLİ TAKIMINA DÜNYA 3 LÜĞÜ GETİRDİN BU KEZ AVRUPAYA GÖÜRDÜN İNŞALLAH YARI FİNALE FİALE KALIRSIN

23
5
yanıtYanıtla
Karadayı:

3.olduğumuzda gs den ilk 11 oynayan kaç kişiydi acaba bir hatırlasanız

yanıt1
yanıt0
EKM:

AHMET ÇAKAR''I HİÇ SEVMEM AMA YÜZYILIN KAPAĞINI YAPMIŞ.

23
2
yanıtYanıtla
yorumcu:

Fatih Terim in kadrosu dünya 3. sü oldu kaymağını buna yedirdiniz. Yine TERİM in yerli teşviği sisteminin yetiştirdiği oyuncularla gelen başarıyı yine buna yediriyorsunuz. Fatih TERİM e ne verdiniz. hiçbir şey bulamadıysanız maaşı dediniz ortalığı her milli maç öncesi karıştırdınız. Fatih TERİM i rahat bıraksaydınız başarı gelirdi ama Galatasaray düşmanlığı kör etmiş sizi. .

10
15
yanıtYanıtla
cahi yorumcuya:

fatih terimin kadrosu dünya üçüncüsü olmadı Beşiktaşlı Hocaların Hocası SERPİL HAMDİ TÜZÜN hocanın yetiştirdiği çocuklar Dünya üçüncüsü oldu. Senin imPARAtor dediğin adam ve Şenol GÜNEŞ bile SERPİL HAMDİ TÜZÜN hocanın karşısında önünü iliklerler anca. Bilip bilmeden yorum yapma kardeş.

yanıt3
yanıt7
Gazneli:

Hee tabi tabi. Adam kasılmaktan ne yaptığını bilmiyor. Alın sizin olsun tepe tepe kullanın, Yaşasın kebapçı

yanıt6
yanıt6
borucu:

kardeş. sen biraz susucanmı. kendini dövdürmek mi istiyon.

yanıt5
yanıt7
Sıradan bir vatandaş:

O kadar yerli teşviği varsa bulunduğu takımın neden 11 i de yabancı diye sormazlar mı kardeşim ;) ? Kör olmayın, yandaş olmayın, adaletli olun. Şenol hocaya tebrikler emeğine sağlık.

yanıt5
yanıt4
Tüm 65 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title