Haberler

Swinger partisini basıp bir kişiyi silahla yaralayan polisler, tazminat ödeyecek

Güncelleme:

İlişkilerine renk katmak isteyen bir çift, "Günahkarlar ve Azizler" adında bir swinger partisine katılınca, baskın yapan polis tarafından silahlı saldırıya uğradı. Polisin erkeğin elinde oyuncak tabancayı gerçek zannettiği için ateş açması sonucu yaralanan çift, mahkemeye başvurarak bölge polisinden tazminat almaya hak kazandı.

İlişkilerine renk katmak isteyen bir çift, "Günahkarlar ve Azizler" adında bir swinger partisine katıldı. Ancak bir ihbar sonrası gece kulübüne polis ekipleri tarafından baskın yapılınca kabus başladı. Avustralya'nın Melbourne kentinde yaşayan Zita Sukys ve Dale Ewins, ilişkilerine renk katmak amacıyla, "Günahkarlar ve Azizler" adında bir swinger partisine katılmaya karar verdi.

JOKER KILIĞINA GİRDİ

Civardaki bir gece kulübünde düzenlenen partiye katılanlar, kılık değiştirerek çeşitli kostümler giymişlerdi. 35 yaşındaki Dale Ewins de, Batman filmlerinin ünlü kötü adamı Joker kılığına girdi. Ewins, kostümünün gerçekçi görünmesi içi yanına bir de oyuncakl silah aldı. Melbourne'deki gece kulübünde düzenlenen partiye katılan ikili, diğer katılımcılarla beraber eğlenmeye başladı.

Swinger partisini basıp bir kişiyi silahla yaralayan polisler, tazminat ödeyecek

POLİS, GERÇEK TABANCA ZANNETTİ

2017 yılının temmuz ayında gerçekleşen olayda, bir ihbar alan polis ekipleri, mekana baskın düzenledi. O dönemde 35 yaşında olan Ewins'in elindeki silahı gören polis memuru, silahın oyuncak olduğunu anlamayarak gerçek tabanca olduğunu düşündü. Polis ekipleri silahlı olduğunu düşündükleri adama ateş açtı. İki kez vurulan adam kanlar içerisinde yere yığıldı. Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin ilk müdahaleyi yaptıkları adam ve korkudan ne yapacağını bilemeyen kız arkadaşı Zita, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Swinger partisini basıp bir kişiyi silahla yaralayan polisler, tazminat ödeyecek

MAHKEME, POLİSİN TAZMİNAT ÖDEMESİNE HÜKMETTİ

Dale olayda aldığı yaralar nedeniyle 11 kez operasyon geçirmek zorunda kaldı. Zita ise olayın etkilerini mental olarak yaşadı ve psikolojik tedavi gördü. Hem polis kuvvetlerini hem de gece kulübünün sahibini mahkemeye veren Dale ve Zita'nın duruşması, pazartesi günü görüldü. 8 Temmuz 2017 tarihinde gerçekleşen olay sonrasında çekilen görüntüler mahkemeye sunuldu. Tarafların dinlenmesinin ardından Victoria Polisi'nin Dale ve Zita'ya tazminat ödemesine karar verildi.

MİLYONLUK TAZMİNAT

Yerel gazeteler, olaydan bir süre sonra ayrılık kararı alan ve şu anda birlikte olmayan Zita Sukys ve Dale Ewins'in milyonluk bir tazminat alacağını yazdı. Zita ve Dale, mahkeme çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500

Yorumlar (15)

.:

haberin veriş şekli ''İlişkilerine renk katmak isteyen bir çift'' şeklinde. haberi hazırlayan kişi de katılıyomu aceba?

62
4
yanıtYanıtla
:

AĞZINA SAĞLIK BU SEKİLDE YENİ NESLE EMPATİ KAZANDIRIYORLAR

yanıt33
yanıt1
ALPAGON:

Muhakkak ki Allah, adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. -Her cumada hutbe de okunur. Nahl sure 99 Ayet. .

44
6
yanıtYanıtla
ALPAGON:

Muhakkak ki Allah, adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor.

39
4
yanıtYanıtla
hariri:

o kulübün içinde gerçek silahın işi olmaz. polis kasıtlı ateş etmiş

12
21
yanıtYanıtla
şamil:

polis şunumu diyecekti gel bakayım gerçekmi diye soracak bu işlerin oyuncağı olmaz elinde varsa hedefsin

yanıt15
yanıt3
dd:

ÇOK KATILDIN HERHALDE :d:d

yanıt17
yanıt1
Enişte:

kim kime dum duma aynı bizim ülke gibi. zengin fakir, aşçı hizmetçiyi, bahçıvan sekreteri. vs.

15
2
yanıtYanıtla
salda:

Elin gavurları işte bizene. Bize zararıda yok faydasıda yancakta onlar bugün keyfini alacakta onlar. Buraya gelip bakmayın arkadaş yada boş yazı yazmayın.

11
5
yanıtYanıtla
Ömer:

Yaptiklari iş keyiflimi?

yanıt1
yanıt2
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title