Haberler

İstanbul'da bir siyanür vakası daha! Bakırköy'de bir dairede 1'i çocuk 3 kişinin cansız bedeni bulundu

Güncelleme:

Bakırköy'de bir dairede aynı aileden 1'i çocuk 3 kişinin cansız bedeni bulundu. Bakırköy Kaymakamlığı, olay yerindeki kokunun siyanür olduğu açıklamasını yaptı.

Bakırköy'de biri çocuk 3 kişi, evlerinde ölü bulundu.

Alınan bilgiye göre, Osmaniye Mahallesi'nde şüpheli ölüm ihbarı üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi. Söz konusu adreste inceleme yapan ekipler biri çocuk, üç kişinin cansız bedenine rastladı.

Ekiplerin olay yerindeki incelemesi sürüyor.

KAYMAKAMLIK'TAN AÇIKLAMA

Bakırköy Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada, "Osmaniye Mahallesi'nde şüpheli ölüm ihbarı alınmış söz konusu adrese intikal eden ekiplerimiz biri çocuk 3 kişinin cansız bedeni ile karşılaşmıştır. Olay ve nedeni ile ilgili araştırmalar devam etmektedir" denildi.

ÖLENLER: KARI-KOCA-ÇOCUK

Olay yerindeAFAD ekipleri de inceleme yapıyor. Ölenlerin karı koca ile çocukları olduğu öğrenildi.

BELEDİYE BAŞKANI AÇIKLAMA YAPTI

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu olayla ilgili açıklama yaptı. Kerimoğlu, "6 yaşında çocuğumuz ve karı koca hayatını kaybetti" dedi.

Son dakika: İstanbul'da bir siyanür vakası daha! Bakırköy'de bir dairede 1'i çocuk 3 kişinin cansız bedeni bulundu

BİR SİYANÜR VAKASI DAHA

Bakırköy Kaymakamlığı yaptığı açıklamada "Yapılan ölçümlerde olay yerindeki kokunun siyanür olduğu tespit edilmiştir." ifadelerine yer verdi.

Bakırköy Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada, "15 Kasım 2019 Cuma günü saat 06.45'te 155 Polis İmdat Hattına yapılan İlçemiz Osmaniye Mahallesi Çoban Çeşme Sokakta şüpheli ölüm ihbarı üzerine bahse konu adrese ivedilikle intikal edilmiş biri çocuk 3 kişinin cansız bedeniyle karşılaşılmıştır. Dairedeki koku nedeniyle AFAD (KBRN) ekipleri sevk edilmiştir. Ekip tarafından yapılan ölçümlerde olay yerindeki kokunun siyanür olduğu tespit edilmiştir.Konu ile ilgili olay yerinde gerekli önemler alınmış olup,adli ve idari tahkikat başlatılmıştır. Gelişmeler kamuoyu ile paylaşılmaya devam edilecektir" denildi.

FATİH'TE VE ANTALYA'DA DA YAŞANMIŞTI

Türkiye son günlerde siyanürlü ölümlere şahit oluyor. Geçtiğimiz günlerde İstanbul Fatih'te 4 kardeş "İçeride siyanür var" yazılı bir not bıraktıktan sonra canına kıymıştı. Akabinde Antalya Konyaaltı'nda da buna benzer bir siyanür vakası yaşanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Osmaniye Bakırköy Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (203)

ORGANİZE İŞLER:

Yine bir algı oyunu ile karşı karşıyayız. dikkat edin, galeyana gelmeyin

59
624
yanıtYanıtla
GERCEK:

sen zaten oyunun kralına gelmişsin fransızın köprusuyle italyanın tuneliyle birde hava atarsın milet ac bunlar duydukların birde gizlenen haberleri duysan

yanıt55
yanıt3
fuzuli işler:

bugun makarnayı fazla kacırdın galiba, adamlara para teklif ediyorlar siyanurdan ailece ölün bazılarını farklı itibarsızlıştıralım diye deyilmi? ya harbiden sen gercekmisin, sen nesli tükenen varlık gibisin

yanıt85
yanıt4
ERDO:

SENDE OL OYUN DIYELIM

yanıt60
yanıt3
ne dicem:

insanlar canına kıyıyor yetmezmiş gibi ülkenin geleceği masum çocukları gidiyor bi de tutmuş algı oyunu, galeyana gelmeyin diyorsun. . .

yanıt72
yanıt3
erekli:

ne algısından bahsediyorsunuz, ne için algı olacak, insanlar açlıktan seslerini çıkaramıyor. çareyi intiharda buluyor siz algı diyorsunuz. sizde yapın o zaman algı demeyelim.

yanıt44
yanıt7
OTOPARKÇI:

KEŞKE SENDE YAPSAN. O ZAMAN BİZDE OYUN DERİZ.

yanıt46
yanıt3
FALA FİLAN:

Resmen Sana katılıyorum icicek bir damla su bulamayan 3 milyondan fazla insan var onlar neden intihar etmiyor. . . Git taş taşı limon sat ayakkabı boya intihar etmek nedir ALLAH''IN verdiği canı senin almak ne haddine BU DÜNYADA RIZKIN BİTSE ALLAH CANINI ALIR SEN KİMSİN RIZKI VEREN HÜDADIR KULA MİNNET EYLEMEM

yanıt15
yanıt60
sadece gülüyorum sana:

BU YAZIYI YAZAN KİŞİ. SANA GÜLÜYORUM SADECE. MERAK ETME SEN BU DÜŞÜNCENİN BU GADDARLIĞININ VİCDANSIZLIĞININ CEZASINI ÇEKECEKSİN. ALLAH SANA BUNU GÖSTERECEK AMA BUGÜN AMA YARIN. BEKLE VE YAŞA.

yanıt67
yanıt0
Black sword:

Ülkemiz evimiz,tavan avizelerle kristallerle fresk,yaldızlarla kaplı, taban çökmüş, kerpiçten su sızdırıyor, çatlamış, vurgun yemiş,çöküyor. Orta kısım duvarda kaldıramıyor artık hiçbirşeyi. Tavanı bozdurup evi yeniden restore etmek lazım!!!!

105
1
yanıtYanıtla
Tüm 203 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title