Haberler

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş tarih yazdı!

Güncelleme:

Teknik Direktör Şenol Güneş, A Milli Takımımızı hem Dünya Kupası'na hem de Avrupa Şampiyonası'na götüren ilk teknik adam olarak tarihe geçti.

Türk futbolunun gelmiş geçmiş en iyi jenerasyonu olarak gösterilen kadroyla 2002'de Dünya 3.'sü olarak tarih yazan Şenol Güneş, bu kez Lucescu'dan devraldığı altın jenerasyonla tarih yazıyor... Güneş göreve geldikten sonra dün akşama kadar oynadığı 10 maçın sadece birini kaybeden Türkiye, bu süreçte tek yenilgisini İzlanda deplasmanında almıştı. dün gece 11. maçında da İzlanda'ya boyun eğmeyen deneyimli teknik adam, son maça kalmadan işi bitirdi, EURO 2020'yi garantiledi. Maç sonunda başarılı çalıştırıcı omuzlara yükselirken bütün stattan alkış sesleri yükseldi.

YİNE 14 KASIM YİNE ZAFER

14 Kasım 2001'de Dünya Kupası Elemeleri'nde Avusturya'yı 5-0 mağlup ederek Uzakdoğu'daki dev turnuvaya gitmeye hak kazanan Türkiye'nin başında yine Şenol Güneş vardı. Tecrübeli hoca, bu kez yine bir 14 Kasım 2019'da İzlanda'yla berabere kalıp, yeni bir destanın kapısını araladı.

(Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şenol Güneş Türkiye İzlanda Haberler

Bakmadan Geçme

AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç?
500

Yorumlar (35)

ali:

Gerçek imparator, bazıları gibi çakma imPARAtor değil:))

59
4
yanıtYanıtla
İsmail Hakki Eren:

Valla tüm kariyeri düşününce bence Türkiye''nin en iyi teknik direktörüdür Şenol Güneş !!!!

54
4
yanıtYanıtla
ADEM:

Bence hala yeteneksiz

7
43
yanıtYanıtla
kutay:

bir sen yeteneklisin

yanıt15
yanıt0
KSK li MESUT:

ÇOK ŞÜKÜR Kİ PARATÖR DEN KURTULDUK... ALLAH YOLUMUZU AÇIK ETSİN...

22
2
yanıtYanıtla
gsli:

imparatordan daha çok yiyeceksin palabıyıkta kurtaramıyacak sizi

yanıt3
yanıt16
TAŞKIN:

birde istanbul medyasının balon gibi şişirdiği çakma imparator vardır , takımın başına geçtikten sonra , şunu alın, bunu alın, messiyi alın yoksa ben giderim, öyle takımı dedemde şampiyon eder

18
3
yanıtYanıtla
gsli:

umarım sende fatih hoca gibi kendini kaybetmezsin kibirlenmezsin

9
7
yanıtYanıtla
zeyno:

Mahalle Takımını hem dünya hem Avrupa kupalarına götürmesi sadece onun başarısıdır. tebrikler Şenol Güneş.

13
2
yanıtYanıtla
ARITMETIK SAZAN:

Milli takima en cok yakisan hoca Senol Günes´tir. Baslamadan, milli takimin basina gececegi anda basladi sahen benim ümidim. helal olsun Senol hoca!!

12
1
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title