Haberler

    Westerlo, Emenike ile yollarını ayırdı

    Güncelleme:

    Belçika 2. Lig ekibi Westerlo, yeterli fiziki seviyeye ulaşamayan Emmanuel Emenike'nin sözleşmesini feshetti.

    Belçika 2. Lig ekibi Westerlo, Emmanuel Emenike ile yollarının ayrıldığını açıkladı. Belçika ekibinden yapılan açıklamada Nijeryalı futbolcu ile karşılıklı anlaşarak sözleşmenin feshedildiği bildirildi. Gerekçe olarak Emenike'nin beklenen fiziki seviyeye ulaşamaması gösterildi.

    5 MAÇTA GOL ATAMAMIŞTI

    Türkiye'de Kardemir Karabükspor ve Fenerbahçe formaları giyen 32 yaşındaki Emenike, son olarak görev yaptığı Yunanistan ekibi Olympiakos'tan ayrılmasının ardından boşta kalmıştı. Westerlo ile anlaşan Emenike, Belçika ekibinde sadece 5 karşılaşmada forma giyebilmiş ve gol atma başarısı gösterememişti.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Belçika Haberler

    500

    Yorumlar (13)

    fenerlibahçeli34:

    Fenerin vizyonuna laf edenler; Adam Fenerde oynadığı sürede 93 maçta 25 gol 22 asist yapmış. Spartak Moskova ve Karabükte ise 102 maçta 54 gol 12 asist. Bir zamanlar gayet iyi oynamış, taş gibi futbolcuymuş. Neden baş aşağı gitmiş diyeceğinize Fenere laf giydiriyorsunuz. Siz önce para döktüğünüz Dünya Yıldızını bir zahmet sahaya çıkarıverin.

    10
    4
    yanıtYanıtla
    Turk:

    Fenere ikinci ve ucuncu geldiğinde ne yapmış acaba bittiğini göre göre aldınız

    yanıt0
    yanıt0
    Turk:

    Fenevli kardeşim emenikenin fenevbahceye geldiği donemi hatırla fenevbahceye karşı sakatlığı yokken Maca cıkmamıştı sonra ne oldu aziz yıldırım şikeden ceza evine girdi ne tadadufturki emenikeyede şike soruşturması acıldı sizin fenevbahcenizde diyet borcu olarak emenikeyi bitik haliyle ikinci kere ve ucuncu kere tekrar transfer etti hatırladınmı canım kardeşim

    yanıt1
    yanıt2
    g.k:

    van persi denmi bahsediosun kardesss d:D:D:D:D:D:D:

    yanıt3
    yanıt8
    FENERLİBAHÇELİ34:

    G. K: VAN Persie Fenerbahçede hiç olmazsa 87 maça çıkıp 36 gol atıp 7 asist yapmış. Bazı dünya yıldızlarının daha sahada ''endamını'' dahi pek göremedik de. .

    yanıt5
    yanıt0
    FENERLİBAHÇELİ34:

    Sözleşme yapıp oynayamadan ama parasını bir tamam alıp giden Sigthorsson''u hiç saymıyorum!

    yanıt4
    yanıt1
    FENERLİBAHÇELİ34:

    TURK: Sevgili cincon kardeşim. Doğru olayları hatalı yorumlamışsın. Tamam, adamın ''aman aman'' olmadığı kesin de nasıl bu hale geldi ona bakmak lazım. Ama hiç olmazsa çıkmış futbol oynamış gol atmış. Değil mi sevgili kardeşim

    yanıt3
    yanıt0
    emenike:

    niye ama :(

    0
    0
    yanıtYanıtla
    GOGO:

    ANKARALI NAMIK ASLINDA MUŞLUDUR

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Asd:

    Biber acıdır gercekler de acıdır eeee ozaman gercek biberdir haksızsam söyle gogoş

    yanıt0
    yanıt0
    Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title