Haberler

Başsavcılık, Bakırköy'de siyanürle ölen ailenin 'aşırı derecede borçlandığını' açıkladı

Güncelleme:

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Bakırköy'de siyanürle ölen ailenin intihar nedenini 'aşırı borçlanma' olarak duyurdu. Maddi kriz yaşayan Bahattin Delen'in karısını ve çocuğunu öldürdükten sonra intihar ettiği belirtildi. Ayrıca evin annesinin de zehirlenmenin başladığı esnada can havliyle daire kapısını açtığını ancak yere yığıldığını açıkladı.

Türkiye güne yeni bir siyanürlü intihar vakasıyla uyandı. İstanbul Bakırköy'de aynı aileden 1'i çocuk 3 kişinin cesedine ulaşıldı. Yapılan incelemeler sonucu evde siyanür izlerine rastlandı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, yaptığı açıklamada evin babası Bahattin Delen'in karısını ve çocuğunu öldürdükten sonra intihar ettiğini açıkladı. Başsavcılık ayrıca kuyumculuk yapan Bahattin Delen'in maddi sıkıntılar yaşadığını ve buna bağlı olarak girdiği bunalım sonucu intihar ettiğini belirtti.

ÖNCE CİNAYET, ARDINDAN İNTİHAR! SEBEBİ BORÇLANMA

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada da intiharın nedeni olarak Bahattin Delen'in maddi kriz içerisinde olması gösterildi.

Açıklamada "Kuyumcukent'te altın ticaretiyle uğraştığı ve bir takım internet siteleri üzerinden kayıtdışı ticari işlemler nedeniyle aşrıcı derecede borçlandığı, girdiği bunalımın etkisi ile önce eşinin ve çocuğunun zehirlenmesine sebebiyet verdikten sonra intihar ettiği değerlendirilmiştir" ifadelerine yer verildi.

ANNE CAN HAVLİYLE DIŞARI ÇIKMAK İSTEMİŞ

Yapılan araştırmalar sonunda annenin, siyanürden zehirlenmeye başladığı anda can havliyle yardım istemek için daire kapısını açtığı ancak aynı yerde hayatını kaybettiği belirlendi.

CESETLER ADLİ TIP'A KALDIRILDI

Ekiplerin olay yerindeki çalışmalarının ardından cenazeler içeriden çıkarıldı. Cenazeler otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

MAHALLE BAKKALI: MADDİ SIKINTILARI YOKTU

Siyanürlü ölümün ardından konuşan mahallenin bakkalı Mehmet Çevik, ailenin babasını en son dün akşam gördüğünü söyledi. "Su ve sigara aldı" diyen bakkal, ölen ailenin herhangi bir maddi sıkıntı yaşamadıklarını belirtti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Bakırköy Başsavcı Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500

Yorumlar (12)

Hayat:

INSAN keyfî intihar etmez.Bu ekonomi kriz devam etiği sürece daha çok intihar olur.

27
7
yanıtYanıtla
FENEVLI:

AYNEN OYLE DAHA SIMDI ELEKTIRIK FATURASI GELDI 178 TL 4 KISILIK AILEYIZ ICERIDE SANIRIM ATOMU PARCALIYORUZ COK ELEKTIRIK GIDIYOR

yanıt13
yanıt4
ziyaa:

Borç batağından olduğu belliydi. . . Bakkal''da maddi sıkıntıları yoktu diyor. . . Sen nereden bileceksin kardeşim insanların içini dışını. . .

14
1
yanıtYanıtla
Vatandas:

Evin icinde yasananlari , borcu harci kim bilebilir kimse bilemez , Sonuc ortada iste !

yanıt3
yanıt1
ziyaa:

Ben de onu diyorum, VATANDAŞ kardeşim. Hayırlı günler.

yanıt2
yanıt0
BUZZY:

sorunlara karşı bu kadar duyarsız bu kadar umursamaz bir toplum var sa orada siyasetçilerin işi çok kolaydır yılbaşında elektriğe yine zam var mesela kaç kişi biliyor ülkenin kaynakları vatandaşınn cebine girmedikten sonra devletin zenginliği ne işe yarar ortalama maaşla çalışan bir aile en son ne zaman dışarıda ailece bir yemek yemiştir kaç aie tatil yapar kaç aile gelecek kaygusu düşünmeden yaşıyor sessiz toplum dışarıdan bakınca her şey iyi gibi ama öyle değil tabi

7
2
yanıtYanıtla
Garip:

Turkiyede zam yemedik bir sey kalmadi vatandas neyapsin. son care intihar. aciz aciz gecinemiyok intihar edecegim siyanurle. devlet cenazeme gelmesin.

6
2
yanıtYanıtla
saral 16:

Artık hiçbirşey eskisisi gibi değil insanlarda hayatta çok kötü

5
2
yanıtYanıtla
saçmalamayın.:

ya kardeşim suriyede insanların hepsi siyanürden kendilerini öldürmeli o zaman saçmalamayın.

yanıt2
yanıt7
Mehmet:

Ekonomik kriz başlı başına bir sorun içinden çıkılmaz bir sorun hâline geliyor ve intihara sürüklüyor devletin bu durumları iyice araştırması gerekiyor yoksa bu intiharların sony gelmezzzz

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title