Haberler

EURO 2020'de Sergen Yalçın sürprizi! Merih'i Sergen'in sözleriyle tanıttılar

UEFA, Avrupa Şampiyonası'na katılmayı garantileyen ülkelerle ilgili özel bir sayfa hazırladı. A Milli Takımımızın başarılı oyuncusu Merih Demiral tanıtılırken Sergen Yalçın'ın, "Türkiye'nin gelecek 10 yıldaki stoperi" sözlerine de yer verildi.

Türkiye'nin katılmayı garantilediği 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası, turnuva tarihinde ilklere sahne olacak olmasıyla dikkat çekiyor. Dev turnuva ilk kez tek bir ülkenin ev sahipliği yerine; 12 farklı ülkedeki 12 şehrin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. Dönemin UEFA Başkanı Platini, Avrupa Şampiyonası'nın 60. yıldönümünü kutlamak adına romantik bir tercih yaptıklarından dolayı bu yönde bir karar aldıklarını açıklamıştı.

FİNAL WEMBLEY'DE OYNANACAK

Münih (Almanya), Roma (İtalya), Bakü (Azerbaycan), St Petersburg (Rusya), Bükreş (Romanya), Amsterdam (Hollanda), Dublin (İrlanda), Bilbao (İspanya), Budapeşte (Macaristan), Glasgow (İskoçya), Kopenhag (Danimarka) gibi şehirlerdeki grup ve sonraki tur maçlarının ardından yarı finaller ve final Londra'da Wembley Stadı'nda oynanacak.

EURO 2020'de Sergen Yalçın sürprizi! Merih'i Sergen'in sözleriyle tanıttılar

SERGEN YALÇIN SÜRPRİZİ

UEFA'nın internet sitesinde finallere kalmayı garantileyen ülkelerle ilgili özel bir sayfa hazırlandı. Türkiye bölümünde Şenol Güneş, Cenk Tosun ve Merih Demiral'a özel bir bölüm hazırlanırken, Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın'a da yer verilmesi dikkat çekti.

"CENK SAFKAN BİR BİTİRİCİ"

Şenol Güneş'in geçmiş kulüp ve milli takım başarılarına yer verilirken, milli takım için anahtar oyuncu olacağı belirtilen Cenk Tosun için "Belki çok hızlı değil ama çok çalışkan ve safkan bir bitirici" ifadeleri kullanılarak Merih ile ilgili bölüme geçildi.

EURO 2020'de Sergen Yalçın sürprizi! Merih'i Sergen'in sözleriyle tanıttılar

"TÜRKİYE'NİN GELECEK 10 YILDAKİ STOPERİ"

'İzlenesi biri' kategorisinde Merih Demiral'ı öne çıkaran UEFA'nın finaller değerlendirmesinde, futbolcunun eski hocası Sergen Yalçın'ın kendisiyle ilgili sarf ettiği "Türkiye'nin gelecek 10 yıldaki stoperi" sözleriyle, genç oyuncu Avrupalı futbolseverlere tanıtıldı. Son yedi Avrupa Şampiyonası'nın beşine katıldığı hatırlatması yapılan Türkiye'nin bunların ilkini 1996'da gerçekleştirdiği bilgisinin de, ay-yıldızlılarla ilgili yapılan bilgilendirmede altı çizildi.

(Skorer)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sergen Yalçın Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (16)

paşa:

sergende önümüzdeki yirmi yılın teknik direktörü olacak

49
3
yanıtYanıtla
Fener Bahceli:

Sergen bence önümüzdeki yüzyilin Iddaacisi olur. Iddaa oynaya oynaya hayati iddaa olmus.

yanıt10
yanıt38
misafir:

oynadiklari futboldan baska her seye benziyor.

4
38
yanıtYanıtla
Ahmet KAYA:

adamsın sergen hoca

27
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Adam Yorum yaparken bile at yarışı terimleri kullanıyor Safkan bitiriciymiş. . .

8
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

yalakalar fransaya gine bedavadan penalti verdirdiler sikeci uef

7
1
yanıtYanıtla
RUHI-BJK:

sergen harcanabilir, sisteme uyum sağlamaz, içindekini söyler, olduğu gibi bir karakter, çok zeki ama sistem sevmez bu tipleri.

3
2
yanıtYanıtla
izz Ateş:

Helal sana sergen hocam yerli teknik direktörlere örnek oluyorsunuz nesi eksik yabancılardan bizim insanımızın hep beraber yabancı hayranlığımızdan vaz geçeceğiz biz yetiştireceğiz dünya futboluna biz Teknik adam vereceğiz inşaAllah.

3
1
yanıtYanıtla
Hüseyin İçer:

futbol duayeni Sergen Yalçın

4
0
yanıtYanıtla
AÇIKÇASI:

SERGEN ONU BİZDE BİLİYOZ OĞLUM. BEN BU YAŞIMDA İYİ GÖRÜYOM MERİHİN GAYRETİNİ

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title