Haberler

Avrupa'nın devleri, milli oyuncularımızı transfer etmek için sıraya girdi!

Güncelleme:

EURO 2020 Elemeleri'nde 20 puan toplayarak H Grubu'ndan çıkan ve yakaladığı jenerasyonla Avrupa'nın dev kulüplerini harekete geçiren ay yıldızlı futbolcularımıza teklifler yağıyor. Akşam'da yer alan habere göre yaz ayı transfer döneminde Sassuolo'dan 18 milyon Euro karşılığında Juventus'a giden Merih Demiral için Milan'ın 40 milyon euro'yu gözden çıkardığı belirtilirken, Çağlar Söyüncü'ye Arsenal'in, Kaan Ayhan'a ise Lazio'nun talip olduğu öğrenildi.

İşte ay yıldızlı oyuncularımız için girişimde bulunan kulüpler:

Merih Demiral: Milan

Çağlar Söyüncü: Arsenal, Manchester City

Zeki Çelik: Milan

Kaan Ayhan: Lazio

Cengiz Ünder: Bayern Münih

Uğurcan Çakır: Liverpool

Nazım Sangare: Galatasaray-Fenerbahçe

Kaynak: Haberler.com / Spor

Milan Spor Haberler

500

Yorumlar (32)

Memleketim:

Bayern Cengiz''i listeye alali bir yil oldu. Altarnatif olarak listede duruyor. Roma cok bonservis ücreti isteyince kenarda bekletiyorlar. Su sisirmeyi birakin. Futboldan anlamayan Senol''un yerine genc bir anterönör olsaydi milli takimin basinda puan kaybetmeden cikardik bu grupdan. Cocuklar yalnis taktige ragmen grupdan ciktilar. Korkak Senol''un isi deyil futbol.

8
20
yanıtYanıtla
Adınızı yazın:

geldi paratorun yalakası 6S''li

yanıt8
yanıt4
Aaa:

Okan buruk iyidir

yanıt5
yanıt1
TARAFSIZ:

SENİN SEVMEDİĞİN ŞENOL TAKIMI AYAĞA KALDIRDI. AVCI''YI DA GÖRDÜK TERİM''İ DE GÖRDÜK. HANGİ HOCA BİTİME BİR MAÇ KALA AVRUPAYI GARANTİLEDİ TÜRKİYE''DE

yanıt3
yanıt1
federico:

Terim olsa futbolcuları tokatlardı heralde

yanıt0
yanıt0
mehmet:

adam başarılı oldukça aşağı çekmeye çalışan güruh . Şenol hoca kasıntı değil alçak gönüllü kibirli değil ayağı yere sağlam basıyor gereksiz gaz verip hücum dese de 3 lük olssak daha mı iyi. bu genç takım fransadan 3-4 yeseydi morallr düşer bir daha da toparlayamazdın. ayrıca skandal milli takımda gördük iyi yönetilemeyen. .

yanıt0
yanıt0
Aaa:

Şenol güneşin Ozan tufan sevgisi bence üniversitelerde doktora tezi olabilir. Bu nasıl bir sevgiyse maçı kaybetme pahasına adam yokları oynarken bile 90 dakika nasıl sahada kalır.

10
7
yanıtYanıtla
bbb:

sen nerenle maç seyrediyorsun, avel

yanıt2
yanıt8
aaa ya destek:

BBB denen cahil esas sen nerenle izliyosun. adam haklı. ozan ne oynamış maçta. takımın en kötüsü burakla ozan.

yanıt2
yanıt1
BBBBB:

BURAK SEVGİSİNİDE ANLATIN NE YAPTI MAÇTA???

yanıt7
yanıt0
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title