Haberler

Bakırköy'de evlerinde ölü bulunan ailenin yürekleri dağlayan fotoğrafı ortaya çıktı

Güncelleme:

Bakırköy'de bir evde 6 yaşındaki çocuk ile karı koca evlerinde ölü bulundu. Yapılan inceleme sonucu evde siyanür tespit edildi. Ailenin 6 yaşındaki oğulları Ali'nin doğum gününde çekildikleri yürekleri dağlayan fotoğrafı ajanslar tarafından servis edildi.

Bakırköy'de bir evde biri 6 yaşındaki çocuk, karı kocanın cesedi bulundu. Bakırköy Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada, "Yapılan ölçümlerde olay yerindeki kokunun siyanür olduğu tespit edilmiştir" denilirken ailenin küçük çocuğu Ali'nin doğum gününde çekildikleri fotoğrafı ortaya çıktı.

SABAH SAATLERİNDE POLİS DEHŞETLE KARŞILAŞTI

Bakırköy Osmaniye Mahallesi Çoban Çeşme Sokak Numara 6'daki apartmanın 4'ncü katındaki 8 numaralı dairede bu sabah 06.45'te meydana gelen olayda apartman sakinleri, dairenin açık olan kapısı önünde, anne Zübeyde Delen (38)'in cansız bedenini görüp, polisi aradı.

Bakırköy'de evlerinde ölü bulunan ailenin fotoğrafı ortaya çıktı

SİYANÜR TESPİT EDİLDİ

Hemen eve gelen polis, daireden gelen yoğun koku üzerine AFAD'a bilgi verdi. Polis bina ve çevresinde önlem alırken, gelen AFAD (KBRN) ekipleri, özel kıyafetler giyip içeri girdi. Ekipler evin salonunda yerde, Kapalıçarşı'da kuyumcu olan Bahattin Delen (38) ile çiftin 6 yaşındaki oğulları Ali'nin cansız bedenini buldu. Evde yapılan incelemede bir odada siyanür bulundu.

YÜREKLERİ YAKAN FOTOĞRAF

Yapılan araştırmalar sonunda annenin, siyanürden zehirlenmeye başladığı anda can havliyle yardım istemek için daire kapısını açtığı ancak aynı yerde hayatını kaybettiği belirlendi. Ailenin 6 yaşındaki oğulları Ali'nin doğum gününde çekildikleri fotoğrafı ortaya çıktı.

Bakırköy'de evlerinde ölü bulunan ailenin fotoğrafı ortaya çıktı

ANNE CAN HAVLİYLE DIŞARI ÇIKMAK İSTEMİŞ

Yapılan araştırmalar sonunda annenin, siyanürden zehirlenmeye başladığı anda can havliyle yardım istemek için daire kapısını açtığı ancak aynı yerde hayatını kaybettiği belirlendi.

CESETLER ADLİ TIP'A KALDIRILDI

Ekiplerin olay yerindeki çalışmalarının ardından cenazeler içeriden çıkarıldı. Cenazeler otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

MAHALLE BAKKALI: MADDİ SIKINTILARI YOKTU

Siyanürlü ölümün ardından konuşan mahallenin bakkalı Mehmet Çevik, ailenin babasını en son dün akşam gördüğünü söyledi. "Su ve sigara aldı" diyen bakkal, ölen ailenin herhangi bir maddi sıkıntı yaşamadıklarını belirtti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (58)

maddiyat:

çok üzüntü verici bir durum insanlarımızın bu duruma düşmesi :( Allah milletimize sabır versin , iktidar ve yandaşlarınada vicdan merhamet ve akıl fikir versin

82
40
yanıtYanıtla
Hastamısın yoksa rolmü yapıyorsun:

Lan düşüncesiz haberi nerenle okuyorsun adam kuyumcu utanmadan yalan konuşuyorsun

yanıt0
yanıt0
salda:

Birileri malına mal canına can katıyor. Birileri yaşamaktan beziyor nasıl bir ülke olduk biz. Kimse kimseyte güvenmez herkes gösteriş paşinde herkes herşey benim olsun derd, inde. millet aç geziyor çocuk okutuyor çocuk asgari ücretle işe girmek zorunda o zaman ilkokuldan sonra eskidi gibi okumasın nasıl olsa oda asgari ücretle işe başlar.

78
14
yanıtYanıtla
Erekli:

Allah rahmet eylesin hiç kimseye böyle bir acı yaşatmasın.

70
2
yanıtYanıtla
Rizeli53:

Bireysel ölümlere üzülürken artık aile facialarıyla karşılaşır olduk. Allah herkese güç kuvvet versin kimseyi bataklığa sapkınlığa sürüklemesin. Zor zor zor. .

63
2
yanıtYanıtla
EBU SALİH:

ALLAHU EKBER ALLAHU EKBER ALLAHU EKBER ALLAHIM KOLLARINA YOL GÖSTER

37
3
yanıtYanıtla
Caminin içi varken dışı haramdır:

milyonlarca Suriyeli beslemekle övünüyoruz. Bir haftada üç aile yok oldu. Afrikalı Rabia ya salya sümük ağıtlar düzdük. Karadenizli Rabia cinayetini kapatmak için çaba sarf ediyoruz. . Galiba yatacak yerimiz olmayacak. .

27
8
yanıtYanıtla
Habersiz:

Bakkala mı söyleyecekti sıkıntısını, ne boş insanlarsınız ya,bakkala ne

32
1
yanıtYanıtla
Emre:

Bakkala ekmek burcu yoksa hiç bir sıkıntısı yok sanki mantığa bak bir çok unurlu insan derdini anlatmaz dilenmek çalmak cirpmak yerine ölümü seçiyor siyasiler hariç

yanıt3
yanıt0
Garip:

Vatandas ac ac ac . her seye zam geldi. gecinemiyok. intihar edecegim

17
13
yanıtYanıtla
Tüm 58 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title