Haberler

Bakırköy'de siyanürle intihar eden Bahattin Delen'in telefonundaki mesaja ulaşıldı

Güncelleme:

Bakırköy'de eşi ve çocuğuyla birlikte cesedi bulunan Bahattin Delen'in telefonunda yakınına göndermek için hazırladığı bir mesaja ulaşıldı. Mesajda "Önce eşimi ve çocuğumu zehirleyip sonra kendim intihar edeceğim" ifadeleri yer aldı. Öte yandan yapılan incelemelerde aile bireylerinin kanında öldürücü düzeyde siyanür tespit edildi.

Bakırköy'de evde ölü bulunan Bahattin Delen eşi Zübeyde Delen ve çocukları Ali Delen'in cenazesi Alibeyköy Gasilhanesi'ne getirildi. Bahattin Delen'in telefonunda, "Önce eşimi ve çocuğumu zehirleyip sonra kendim intihar edeceğim" şeklinde mesaj olduğu öğrenildi.

AİLENİN ÖLÜM NEDENİ SİYANÜR

Adli Tıp Kurumu'ndaki ilk incelemede Bahattin Delen, Zübeyde Delen ve Ali Delen'de siyanür alımına bağlı değişimler dışında başlıca patolojik bulgu saptanamadığı belirtildi. Delen ailesine yapılan kan testinde, öldürücü düzeyde siyanür tespit edildiği kaydedildi.

"ÖNCE EŞİMİ VE ÇOCUĞUMU ZEHİRLEYİP..."

Baba Bahattin Delen'in telefonunda yapılan inceleme ise bir yakınına hitaben yazdığı ancak gönderilmeyen kayıtlı mesajda "Önce eşimi ve çocuğumu zehirleyip sonra kendim intihar edeceğim" yazdığı belirlendi.

Öte yandan cenazeler Adli Tıp Kurumu Morgu'ndan alınarak, Alibeyköy Gasilhanesi'ne götürüldüi. Cenazelerin yarın öğle namazı sonrası Fatih Camii'nde düzenlenecek cenaze töreniyle son yolculuklarına uğurlanacakları öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

İstanbul Bakırköy'de Osmaniye Mahallesi'nde aynı aileden 3 kişinin cesedine ulaşıldı. Polis ekipleri yaptıkları ilk incelemede siyanürle intihar ihtimali üzerinde durdu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, aile babası Bahattin Delen'in ekonomik sıkıntılar nedeniyle girdiği buhran sonucu ailesine kıydıktan sonra intihar ettiğini açıkladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cep Telefonu Bakırköy Haberler

500

Yorumlar (82)

Mert:

Devlet boş boş seylerle ugraşssin dursun insanlar kendini öldürüyor. .

72
22
yanıtYanıtla
Asdasdas:

intihara çözüm bulamazsın ki

yanıt9
yanıt17
METEHAN:

sönen ocaklar yıkılan yuvalar yazık memleket ne hale geldi getirildi

50
15
yanıtYanıtla
DADAŞ:

ASGARİ ÜCRETLİ VERGİ ÖDESİN ÇALIŞAN ANNEYE DESTEK VERİLSİN İNSANLAR AY SONUNU GETİREMESİN BANKA KREDİ BORCU DERKEN KİMSENİN HABERİ OLMADAN KARARAN HAYATLAR DAĞILAN YUVALAR AMA KİMİN UMURUNDA ALLAH BU MİLLETİN YARDIMCISI OLSUN

46
9
yanıtYanıtla
Ahmet:

Asgari ücretli bu ülkede yaşamıyor mu mecbur verecek vergisini

yanıt3
yanıt12
mmt:

ahmet denen canlı sen anlamazsın. aklınsıra yorum yapmışsın.

yanıt4
yanıt2
manuel:

turkiye cumhuriyeti bitmistir. toplu intaharlar yasanmaz insallah. devlet nereye getirdi ulkeyi belli degil

30
10
yanıtYanıtla
ülkücü:

devlet bu hale getirdiyse sen neden yaşıyorsun manuel vites

yanıt15
yanıt33
türkiyemi kaldı bi yerde:

lanet olsun bitirdiler temiz insanları

yanıt10
yanıt6
HÖST:

Lan eşin ve çocuğunu niye öldürüyorsun. . . Bu şimdi insanlık mı?

26
4
yanıtYanıtla
Tüm 82 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title