Haberler

İstanbul Karaköy'de başörtülü kıza çirkin saldırı! Saniye saniye kaydedildi

Güncelleme:

İstanbul Karaköy'de başörtülü bir kadın kaldırımda yürüdüğü sırada karşıdan gelen hemcinsi tarafından yumruklu saldırıya uğradı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülere sosyal medyada tepki çekti.

Karaköy'de bir kadın, yolda yürüyen başka bir kadına saldırdı. Güvenlik kamerasına yansıyan olay sosyal medyada tepkiye neden oldu.

Karaköy'de bugün meydana geldiği belirtilen olay güvenlik kamerasına yansıdı. Saat 15.00 sıralarında iki kadın yürürken, ters yönden gelen bir kadın, onlardan birine saldırdı. Genç kızlardan birine vuran kadın hızlıca uzaklaştı. Çevredekiler saldırıya tepki gösterirken görüntüler sosyal medyada tartışma yarattı.

KİMSE MÜDAHALE ETMEDİ

Çevredekiler ise bu saldırıya müdahale etmedi. Büyük tepkilere neden olan görüntüler, bir dükkanın güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

SOSYAL MEDYADA EN ÇOK KONUŞULAN KONULAR ARASINA GİRDİ

"Başörtülülere Saldırı" başlığıyla Twitter gündemine giren saldırı kullanıcıların da tepkisini çekti.

SALDIRIYA UĞRAYAN KADIN ŞİKAYETÇİ OLDU

Karaköy'deki olay saat 15.00 sıralarında yaşandı. İki kadın yürürken, ters yönden gelen bir kadın onlardan birine saldırdı. Genç kızlardan birine vuran kadın hızlıca uzaklaştı. Saldırının şokunu yaşayan genç kıza arkadaşı destek oldu. Genç daha sonra polis merkezine giderek şikayette bulundu.

İstanbul Karaköy'de başörtülü kıza çirkin saldırı! Saniye saniye kaydedildi

İstanbul Karaköy'de başörtülü kıza çirkin saldırı! Saniye saniye kaydedildi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Karaköy Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title