Haberler

(İSTANBUL'DA TRAFİK YOĞUNLUĞU

İstanbul DHA -

İstanbul'da cuma trafiğine tatilciler de eklenince trafik yoğunluğu yaşandı.

Okulların ilk ara tatile girmesiyle İstanbul'da trafik yoğunluğu bekleniyordu. Cuma trafiğine mesai saatinden sonra tatilcilerin de eklenmesiyle trafik yoğunluğu arttı. Özellikle Fatih Sultan Mehmet ve 15 Temmuz Şehitler köprülerinde Avrupa yakasından Anadolu yakasına geçişte trafik felç oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yoğunluk haritasına göre kentte trafik yoğunluğu saat 18.30 sıralarında yüzde 72 seviyesine ulaştı. Saat 20.00 sıralarında yüzde 53'e geriledi.

Uzun zaman trafikte kalan bazı vatandaşların tespih çektikleri görüldü. Zaman zaman durma noktasına gelen trafikte, Ambulanslar ilerleyemedi.

Sefaköy'e giden Ümit Köse, "Saat 18.00'da Yenidoğan'dan hareket ettim. Çekmeköy tarafından. Şuanda saat 19.30. 1 buçuk saatte Cevizlibağ'a gelmişim. Bu ara tatilde inşallah İstanbul boş olur" diye konuşurken, Oktay Şen, "Beylikdüzü'ne gidiyoruz. Sanırım 21.00'a anca varırız. Tespih aldık yanımıza. Sürekli sabır sabır çekiyoruz. İstanbul trafiğine karşı böyle bir çözüm yolu buldum başka bir çözüm yolu bulamadım" dedi.

Hakan Bedir, "Trafiğe çıkalı 20-25 dakika oldu ama yakından geliyoruz biz. Aksaray'dan geliyoruz. Zeytinburnu'na gidiyoruz. İstanbul'un kaçınılmaz gerçeği. Trafik var" şeklinde konuşurken, Bedir'in yanındaki arkadaşı ise, "Bugün Cuma millet hep tatile gidiyor. 1 hafta da tatil olayı var. Tam saatini ayarlayamadılar. Servis çıkışı, tatil çıkışı normal bu akşam için. Yarından sonra 1 hafta rahatız. Tekrar pazartesi bu trafikle görüşeceğiz inşallah" dedi.

Deniz Cebecioğlu, "3 saattir trafikteyim. Maltepe'den geliyorum, Şirinevler'e gidiyorum. 45 dakikaya giderim herhalde. Tahminimce 1 saat 45 dakikaya. Bu çile böyle çekilir" İfadelerine yer verirken, Cemil Sarı, "İstanbul'da her zaman trafik var. Sabırlı olmak lazım trafikte. Aksaray'dan geliyorum, Bahçelievler istikametine gidiyorum. 1 saate yakın trafikteyim. Mola verdim. Tekrar devam edeceğiz inşallah" dedi.

Görüntü Dökümü:

------------

-Bostancı D-100'den görüntü

-Yenibosna D-100 havadan

-TEM istoç havadan

-Cevizlibağ mevkii trafik durumu

-Sürücülerle röportaj

-Ambulansların güçlükle ilerlemesi


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fatih Sultan Mehmet İstanbul DHA Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
title