Haberler

Şener Özbayraklı ile Şilan Makal'ın düğünü Artvin'de olacak

Güncelleme:

Galatasaraylı futbolcu Şener Özbayraklı ile oyuncu Şilan Makal yazın evleniyor. Çift, Özbayraklı'nın memleketi Artvin'de kır düğünü yapacak.

Uzun zamandır aşk yaşayan 'Yeni Gelin' dizisinin oyuncusu Şilan Makal ile Galatasaraylı futbolcu Şener Özbayraklı beraberliklerini nikâh masasına taşıyor. Daha önce Bursaspor ve Fenerbahçe formaları da giyen milli futbolcu, Şilan Makal ile memleketi Artvin'de evlenmeye karar verdi.

Önümüzdeki yaz Borçka İlçesi'nde sade kır düğünüyle birlikteliklerini taçlandıracak olan çiftten Makal, önceki gün erkek arkadaşıyla ilk kezbirlikte çekilmiş karesini paylaştı. 'A- Normal' isimli tiyatro oyununda oynayan Makal'ı ilk gününde yalnız bırakmayan Özbayraklı, kız arkadaşını en ön sıradan izleyerek destek çıktı.

Şener Özbayraklı ile Şilan Makal'ın düğünü Artvin'de olacak

SEVGİLİSİYLE İLK PAYLAŞIM

Şener Özbayraklı, Şilan Makal'ın ilk tiyatro deneyimi yaşadığı 'A- Normal' isimli oyununu en ön sıradan izledi.

Şener Özbayraklı ile Şilan Makal'ın düğünü Artvin'de olacak

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şener Özbayraklı Şilan Makal Artvin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (10)

muhsin dem:

şu şener kadar örfüne adetine sahip çıkan başka bir oyuncu yoktur herhalde helal olsun

10
2
yanıtYanıtla
D:

şener futbolcu olan :D

yanıt2
yanıt2
maho:

Örfüne adetine bağlı olan bu kadınla mı evlenir. Kadının kıyafetleri örfümüze çok mu uygun?

yanıt3
yanıt0
BOZO:

Allah tamamına erdirsin mutluluklar dilerim hemşehim . . . .

11
1
yanıtYanıtla
CONI:

KAPTI GUZEL KADINI

0
7
yanıtYanıtla
Tırnakçı Cemil Abiniz:

Yenge acaba bakarmıydı bu tipe futbolcu olmasaydı özel sektörde olsaydı bıraksınlar bu işleri

5
0
yanıtYanıtla
AÇIKÇASI:

ula bu mu ünlü yıldız. ben bunu KAZMASPOR a almam la akıllı olun laa

4
0
yanıtYanıtla
alex:

hangi maçta yıldız oldu ya?

2
2
yanıtYanıtla
eren:

o kadar paran var ne düğün yapıyosun bosuna zaman kaybı

0
1
yanıtYanıtla
Nurullah Alphan İNAN:

Allah, ömür boyu mesut ve bahtiyar etsin. Dünya ve ahiret, saadeti nasip eylesin. İnşa ELLAH:

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title