Haberler

Hercai 22. bölüm fragmanı yayımlandı! Fırat, Miran hakkındaki gerçeği açıklar

Güncelleme:

Hercai 22. yeni bölüm fragmanı ekrana geldi. Cuma akşamı 21. Bölüm ile izleyenlerin karşısına çıkan Hercai dizisi son bölümü ile nefesleri kesti. Hazar'ın, hasta yatağında Miran'ın adını vermesi Reyyan'ı allak bullak eder. Hercai 21. bölüm izle, 22. bölüm fragmanı…

Hercai oyuncuları ile büyük beğeni topluyor. Yayımlanan 21. bölüm ile Miran'ın çaresizliğini ortaya seren Hercai 22. bölümde gerçeklerin hiçte Hazar'ın anlattığı gibi olmadığını kanıtlayacaktır. Hercai son bölümde neler oldu? Hercai 21. son bölüm…

22. BÖLÜM FRAGMANI YAYIMLANDI

Reyyan, Miran'a tüm kalbiyle inanır ve babasının yanına gider. Ancak duydukları karşısında Reyyan'ın dünyası başına yıkılır. Hazar, Miran'ın ismini vermiştir. Miran bunu yapanın kendisi olmadığını söyleyerek, Reyyan'ın tepkisi karşısında çılgına döner.

Hercai 22. bölüm fragmanı yayımlandı! Fırat, Miran hakkındaki gerçeği açıklar

Miran'ı hastaneden kovan Reyyan, her şeyi bitirdiğini ifade eder. Miran, konuşmak için fırsat bulur ve olanlardan sorumlu olmadığını açıklar. İki arada kalan genç kız ise yaşananlarda Miran'ın parmağı olduğunu, hatta mektubu bile onun aldığını dile getirir.

Hercai 22. bölüm fragmanı yayımlandı! Fırat, Miran hakkındaki gerçeği açıklar

Nasuh, Hazar'ı öldürmeye kalkıştığını düşündüğü Miran'ı öldürmek için silah doğrultur. O sırada, bir hışımla Fırat gelir ve Şadoğullarını şok edecek bir gerçeği duyurur. Hazar Şadoğlu'nun damarlarında, Miran'ın kanı dolaşır.

HERCAİ 21. BÖLÜM ÖZETİ

Reyyan, aşık olduğu adama sonuna kadar inanır. Böylelikle Miran'a inanmasıyla, başta Zehra dahil tüm Şadoğlu ailesini karşısına alır. Reyyan annesinin attığı tokatla yıkılır. Yaşadığı sevdanın tüm yükünü taşımaya hazır hissettiğini düşünürken annesinin verdiği tepki Reyyan'ı derinden yaralar ve babasının başına gelenlerden dolayı kendini suçlar.

Hercai 22. bölüm fragmanı yayımlandı! Fırat, Miran hakkındaki gerçeği açıklar

Hercai 22. bölüm fragmanı yayımlandı! Fırat, Miran hakkındaki gerçeği açıklar

Reyyan'ın bu haline, başına gelenlere dayanamayan Miran tüm sevgisiyle sevdiği kadını iyileştirmeye çalışır. Diğer yandan Hazar'ın hayati tehlikeyi atlatıp gözlerini açması Şadoğlu ailesinde bayram havası yaratır. Zehra kızına attığı tokadın pişmanlığını yaşarken, Reyyan'a vurma sebebinin doğru olup olmadığını öğrenmek ister. Babasının uyandığını öğrenen Reyyan, Miran'ın yanında olmasının verdiği güçle hastaneye gelir. Reyyan babasına kavuşmanın mutluluğunu yaşarken, herkes Hazar'a bunu yapanın kim olduğunu merak eder. Peki, Hazar Şadoğlu'nu iten Miran mıdır?

Hercai 22. bölüm fragmanı yayımlandı! Fırat, Miran hakkındaki gerçeği açıklar

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title