Haberler

Merih Demiral, Milan'a transfer oluyor

Güncelleme:

Juventus forması giyen Merih Demiral için Milan uzun süredir devrede... Sezon başında 35 milyon euro teklifi reddedilen Milan için sürpriz bir gelişme yaşandı. Juventus, Milan'ın genç kalecisi Donnarumma'yı transfer etmek için Merih Demiral'i kullanacak.

Juventus, Milan'a Gigi Donnarumma ile Merih Demiral ya da Daniele Rugani takası teklif etti. La Gazetta dello Sport'un haberine göre, Milan'ın yetenekli Türk oyunculara olumlu yaklaştığını ve bu takasın gerçekleşebileceği iddia edildi.

MAAŞINDA ARTIŞ İSTEMESİ İŞLERİ DEĞİŞTİRDİ

Donnarumma'nın yıllık 6 milyon euro olan maaşının artırılmasını talep ettiği Milan'ın ise bu öneriye sıcak bakmadığı belirtilen haberde Juventus'un bu kozu kullanarak genç kaleciyi kadrosuna katmayı planladığı ifade edildi.

Wojciech Szczesny'nin 2021 yılında bitecek kontratı sebebiyle Juventus'un Donnarumma transferini bitirmeye istekli odluğu ve Merih Demiral'ın takasta Milan'a önerileceği belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

merih demiral Juventus Milan Haberler

Bakmadan Geçme

Manchester City-Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Chelsea maçı şifresiz mi? Samsunspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor-Adana Demirspor maçı şifresiz mi? İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir?
500

Yorumlar (24)

DÜNYA DEVİ OLAN TAKIM BU TAKIM:

milan bizim gençliğimizde dünya deviydi şimdi vasat bi takım dünya devi olan yandaki takım kaleci rossi defansta baresi tassottı maldını costa curta orta saha ancelotti donadonı albertını rıjkaard forvet efsane gullıt ile van basten

15
6
yanıtYanıtla
Bbb:

Aynen birader şimdi esmesi okunmuyor. Sıradan oldu. İnzaghiler, şevşenkolar falan varkenvde iyiydi

yanıt12
yanıt0
ziyaa:

Kaka''yı unutmayın.

yanıt4
yanıt0
ASLANSARAY:

En önemli oyuncuyu unuttunuz GATTUSO.

yanıt3
yanıt2
TANSU KARTAL:

MERİH DEMİRAL OYUNU ÇOK İYİ TAKİP EDİYOR. FİZİK GÜCÜ ÜSTÜN KEZA ÇAĞLAR DA ÇOK İYİ İNATÇI RAKİBİ BOZUYOR. . HELAL OLSUN YUSUF YAZICI DA ÖYLE OKAY DA ÖYLE UMUT TA ÖYLE YENİ GENÇ ARKADAŞLAR ÇOK İYİ HER ŞEYDEN ÖNCE BİRBİRİNE UYUM ÇOK İYİ SIRITAN BİR TEK BURAK YILMAZ. . .

17
1
yanıtYanıtla
Ali:

Milan dunya devi degil.milan dunya devi degil.milan dunya devi degil.haber basligini yanlis yazmisiniz..

8
9
yanıtYanıtla
EC:

attan inip eşege mi binecek?

10
6
yanıtYanıtla
reyisçi 53:

çağlarda merihte 2 seneye türkiyeye döner, o kadar abartmayın sıradan topçular

0
15
yanıtYanıtla
mehmet:

burda uzun zamandır bir sürü takma nickle yazıyorsun. hala adam olamadın yazık

yanıt2
yanıt0
TESPIT:

Gereksiz fikirlerini kendine sakla !!

yanıt4
yanıt0
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title