Haberler

MasterChef Ekin, ünlü oyuncu İclal Aydın'ın kuzeni çıktı

Güncelleme:

TV8'in heyecan dolu yarışması MasterChef'te başarılı performansıyla dikkat çeken Ekin Eylem Ulaş, ünlü oyuncu ve yazar İclal Aydın'ın kuzeni çıktı.

TV8 ekranlarının severek izlenen yarışma programı MasterChef, yayınlanan her bölümüyle büyük mücadelelere sahne oluyor. Birbirinden yetenekli yarışmacıların hünerlerini sergilediği yarışmada başarılı performasıyla dikketleri üzerine çeken Ekin'in, ünlü oyuncu ve yazar İclal Aydın'ın kuzeni olduğu ortaya çıktı.

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMIYLA ANLAŞILDI

Sosyal medya hesabından İclal Aydın'la birlikte çekildiği fotoğrafı paylaşan MasterChef Ekin, "İclal ablamın ve Hilal ablamın yeni kitapları hayırlı olsun, Not: kuzeniz" mesajını yazdı. Durumdan haberi olmayan sosyal medya kullanıcıları bu gerçek karşısında şaşkınlık yaşadı.

MasterChef Ekin, ünlü oyuncu İclal Aydın'ın kuzeni çıktı

ELEME POTASINDAN BİRİNCİ ÇIKTI

Geçtiğimiz bölümde eleme potasında yarışmanın en iddialı ve en çok konuşulan isimleri vardı. Elemeye Yasin, Ekin, Mustafa ve Alican çıktı. Yarışmacılara eleme yemeği olarak yılan balığı şiş yemeği verildi. Somer Şef'in yemeğine en yakın yemeği yaparak eleme potasından kurtulan ilk isim ise Ekin oldu.

MasterChef Ekin, ünlü oyuncu İclal Aydın'ın kuzeni çıktı

MASTERCHEF EKİN KİMDİR?

Ekin Eylem Ulaş 1988 Bursa doğumludur. Baba tarafından Elazığlı. Boğa burcudur. 12 senedir aşçı son 1 senedir de Executive Chef. Bir abisi ve bir kız kardeşi var. Sağlam bir Fenerbahçe taraftarı. Basketbol oynuyor ve sık sık yüzüyor. Sigara ve alkol kullanmıyor. 5 kıta, 28 ülke ve 48 şehir gezdi.

MasterChef Ekin, ünlü oyuncu İclal Aydın'ın kuzeni çıktı

MasterChef Ekin, ünlü oyuncu İclal Aydın'ın kuzeni çıktı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Aydın Haberler

Bakmadan Geçme

Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu?
500

Yorumlar (11)

YAZIKLAR OLSUN:

BİRİSİ ÜNLÜ OYUNCUNUN KARDEŞİ BİRİSİ ÜNLÜ YAZARIN KUZENİ. PROGRAMIN KURGU OLDUĞU O KADAR BELLİ Kİ. ELENEN MUSTAFAYA BAKARSIN ALTINDAN SON MODEL MERCEDES SUNA DESEN ZENGİN MEKANI VAR GÜZİDE DESEN O DA ZENGİN. BİR TANE FAKİR İNSAN YOK İÇLERİNDE

18
0
yanıtYanıtla
reyhan:

bu adamın gay olduğu söylentisi var internette, doğru mu?

2
8
yanıtYanıtla
CRN:

Rıfat tir gay olan.

yanıt6
yanıt2
taner:

rıfat açık belli ediyor kendini ama sosyal medyada ekin''in gizli gay olduğu söyleniyor. diğeri gibi feminen olmayan türden.

yanıt2
yanıt2
neşe:

her yerde neden bu söylenti var?

yanıt2
yanıt0
ziyaa:

İnanamıyorum sayın seyirciler! İclal Aydın''ın kuzeniymiş!

5
1
yanıtYanıtla
rezilik:

hepsi düzmece işler yersen diye işte

6
0
yanıtYanıtla
kamboçyalı:

annemin çocugum diye sevdiği yarışmacı :D ama en azından mustafa gibi antipatik değil.

4
0
yanıtYanıtla
Bbb:

Vay be demek adam kayırma ılık buraya kadar inmiş mi

4
0
yanıtYanıtla
MAHMUT DUNCER:

bu ülkede ya popcu olacan ya da topcu olacan diye boşa dememişler :)

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title