Haberler

Karaköy'de başörtülü öğrenciye saldıran kadının yeni görüntüleri ortaya çıktı

Güncelleme:

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "Provokatör, İstanbul Emniyetimiz tarafından gözaltına alındı" dediği başörtülü öğrenciye saldıran kadının yeni görüntüleri ortaya çıktı. Kadın, aynı gün içerisinde Sirkeci Marmaray İstasyonunda vatandaşlarla tartışıp küfürler savurmuş.

Alınan bilgiye göre, kaldırımda yürüyen bir kadın, karşı yönden arkadaşıyla birlikte sohbet ederek gelen 19 yaşındaki Gamze İnce'ye Selanik Pasajı önünde aniden saldırdı. Başına yumruk atar gibi vurduğu İnce'nin başörtüsünü çekiştiren kadın bir kez daha yumruk savurdu, arkasını dönüp giderken kızlara bağırdı.

Neye uğradığını şaşırıp ağlamaya başlayan İnce'yi olaya tanık olan esnaf su vererek sakinleştirmeye çalıştı. İnce, daha sonra Karaköy Polis Merkezi Amirliğine giderek kendisine saldıran kadından şikayetçi oldu.

SOYLU: GÖZALTINA ALINDI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, başörtülü öğrenciye saldıran kadını 'provokatör' olarak tanımlarken saldırganın gözaltına alındığını duyurmuştu. Saldırgan kadınla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı.

AYNI GÜN İÇERİSİNDE ÇEKİLDİ

Ortaya çıkan yeni görüntülerin aynı gün içerisinde çekildiği öğrenildi. Saldırgan kadın, Sirkeci Marmaray İstasyonunda vatandaşlarla tartışıp, küfürler savurmuş.

Ortaya çıkan görüntülerde saldırgan kadın vatandaşlara küfürler savururken ortamın gerildiğini gören güvenlik görevlisinin vatandaşları sakinleştirme çabaları ekranlara yansıyor.

NE OLMUŞTU?

Karaköy'de bir kadın, yolda yürüyen başka bir kadına saldırdı. Güvenlik kamerasına yansıyan olay büyük tepki çekmişti. Konuyla ilgili açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Karaköy'de başörtülü öğrencilere saldıran provokatör, İstanbul Emniyetimiz tarafından gözaltına alındı" dedi.

Karaköy'de bugün meydana geldiği belirtilen olay güvenlik kamerasına yansıdı. Saat 15.00 sıralarında iki kadın yürürken, ters yönden gelen bir kadın, onlardan birine saldırdı. Genç kızlardan birine vuran kadın hızlıca uzaklaştı. Çevredekiler saldırıya tepki gösterirken görüntüler sosyal medyada tartışma yarattı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Süleyman Soylu Haberler

500

Yorumlar (54)

fatih:

herkes başörtüsü diyip akdına yükleniyor kadın hastada olabilir daha fazla çevreye zarar vermeden piskolojik tedaviye ihtiyacı var. Allah kimseye hasatalık vermesin.

42
30
yanıtYanıtla
NECO:

EVET RAHATSIZ BAŞÖRTÜ RAHATSIZI

yanıt10
yanıt18
Vatandaş:

peki niçin orada bulunan diğer insanlara saldırmıyor. Ha kadın kafadan kontak o kesin saldırganı kastederek söylüyorum gerçek yobaz görün işte

yanıt12
yanıt16
GOSJHİ:

O KADINI BI SANTİYENİN YATAKHANESİNE ZİNCİRLEYİN

25
10
yanıtYanıtla
hakan Şahiner:

Bu baş örtüsünden ne alıp veremediğiniz var anlamıyorum millet mini etekli olunca modernmi oluyo o zaman hayvanlarda hiç üst yok hayvanlar ne kadarda sosyetik ve modern

27
6
yanıtYanıtla
ALP:

O KADINI LİNÇ EDİCEN ŞEREFSİZ

13
19
yanıtYanıtla
BEKULAH:

Kadın hasta olabilir. Herkez iyi gözle bakmıyor başörtülü kadınlara. Bende bakmıyorum.

17
15
yanıtYanıtla
Doğrusu:

Kime nasıl baktığın kimsenin umrunda değil. İyi gözle bakmıyorsan senin cahilliğindir. Sadece saygı beklediğin kadar saygılı ol yeter

yanıt21
yanıt2
Kürşad:

Bizde anana iyi gözle bakarız koç merak etme

yanıt4
yanıt0
vatandş:

zihniyetsiz beyinsiz asıl seni bi güzel dövmek lazım, çok mu zoruna gidiyor baş örtülü bayanlar dinsiz şeytan

yanıt3
yanıt0
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title