Haberler

Kayseri'de "Peygamberimizin Örnek Aile Hayatı" konferansı düzenlendi

Kayseri İl Müftülüğü tarafından Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında "Peygamberimizin Örnek Aile Hayatı" konulu konferans düzenlendi.

Kayseri İl Müftülüğü tarafından Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında "Peygamberimizin Örnek Aile Hayatı" konulu konferans düzenlendi.

Kadir Has Kültür ve Sanat Merkez'inde düzenlenen etkinliğe Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, İl Müftüsü Şahin Güven ve vatandaşlar katıldı.

Etkinlikte konuşan Vali Günaydın, Peygamber Efendimizin dünyaya teşrifi nedeniyle Diyanet İşleri Başkanlığı'nca Türkiye'nin her yerinde Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında etkinlik düzenlendiğini söyledi.

Peygamber Efendimizin birçok hadisinde aile yaşantısının nasıl olması gerektiğiyle ilgili önemli söylemlerde bulunduğunu hatırlatan Günaydın, "Efendimiz, hadisi şeriflerde prensipler, ilkeler ortaya koymuşlardır. Bunlardan birisi de kadınların erkeklerle birlikte bir bütünün yarısı olduğunu ifade etmiştir. Bu ifadeyle kadınlarımızın aile hayatında ne kadar önemli olduğunu, ne kadar değerli olduğunu vurgulamışlardır." dedi.

AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız da Peygamber Efendimizi daha iyi anlamak, idrak etmek, söylediklerimizi kalbimize indirmek ve onlarla beraber yaşayabilmek adına bir kısım etkinliklerin yapılacağını belirterek, şu ifadelere yer verdi:

"Ana tema olarak seçilen aile açısından sinevizyonda ibretlik hadiseler izledik. Yaşadıklarımız bizzat ailemizde, kendimizde gördüğümüz olaylar. Bu değişimi hep beraber yönetebilmemiz lazım. Ailemizle daha çok bireyselleşiyoruz, daha çok yalnızlaşıyoruz. Halbuki teknoloji ve cep telefonları bizi birbirimize daha çok yaklaştırmak adına icat edilmişti."

Etkinlikte, emekli Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Hüseyin Kayapınar, "Peygamberimizin Örnek Aile Hayatı" konulu konferans verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Milletvekili AK Parti Kayseri Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title