Haberler

Manchester City'nin gözü Çağlar Söyüncü'nün üstünde

İngiliz devi Manchester City, Leicester City ile bu sezon müthiş bir performans sergileyen Çağlar Söyüncü'yü transfer etmek istiyor. City, özellikle Leicester City'nin 12 maçta 8 gol yemesinde büyük payı bulanan stoper Çağlar Söyüncü için kesenin ağzını açacak.

Bu sezon Leicester City'de gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken aynı zamanda A Milli Futbol Takımı'nda da Merih Demiral ile merkez savunma hattını oluşturan Çağlar Söyüncü için Manchester City devrede. Premier Lig'e istediği gibi başlayamayan ve 12 hafta sonunda 25 puanla zirvedeki Liverpool'un 9 puan gerisinde dördüncü sırada yer alan İngiliz devinde Teknik Direktör Pep Guardiola, devre arası transfer döneminde stoper bölgesi için milli futbolcuyu da listesine ekledi.

Manchester City'nin gözü Çağlar Söyüncü'nün üstünde

ÇAĞLAR'IN GÖSTERDİĞİ PERFORMANS GÖZ DOLDURUYOR

Guardiola'yı bu transfere yönlendiren nedenlerden en büyüğü de Leicester City'nin ligde 12 maçta kalesinde sadece 8 gol görmesi ve bunda en büyük payın Jonny Evans-Çağlar Söyüncü ikilisinde olması. İngiliz basınında yer alan haberlere göre mevcut durumda Leicester'ın 1 puan gerisinde bulunan Manchester ekibi, Çağlar'ı renklerine bağlamak için nabız yoklamaya başladı.

Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola'nın da çok istediği 23 yaşındaki futbolcu için maviler kesenin ağzını açmaya hazır.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Leicester City FC Josep Guardiola Manchester Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (8)

sergen:

soğuduğumuz futboldan, bu gençleri izleyerek yeniden keyif almaya başladık, hepsine daha büyük başarılar

8
0
yanıtYanıtla
hiyarci:

sen sogu daha iyi

yanıt0
yanıt3
Porsh:

Bizim oyuncular üst düzey takımları kaldıramıyor ama bol şanslar

4
1
yanıtYanıtla
Murat YILMAZ:

Umarım daha güzel günlerin olur

5
0
yanıtYanıtla
hakan Şahiner:

Bu adam ileride mevkisinin en iyisi olur dünyada çünkü rakibe pozizyon vermiyo ve çok hızlı pas hatası yapmadan oynuyo.

4
0
yanıtYanıtla
VOLKAN:

Tam pas atacakken dönüp diğer tarafa bakıp pas atmıyormu. . Müthiş. Hızlı adamı kaçırırsa hızıyla yetişebiliyor. Topla da çabuk . Bunlar basit özellkler değil defans oyuncuları iri kıyım oldukları için genellikle ağır olurlar ama Çağlar çabuk hızlanıyor , hızlanması çabuk olduğu için hemen basabiliyor alan kapatıyor boş alan bırakmıyor . Ya premier ligte sanki halı sahada oynuyormuş gibi rahat özgüvenli yere sağlam basıyor. Tek kelimeyle; Çağlar müthiş bir oyuncu. . Maaşallah Süphanallah.

yanıt2
yanıt0
HİKMET:

İşte yabancı sınırı olmazsa böyle Türk gençlerimiz Avrupa kulüplerinde oynar profesyonel yaşar, yan gelip yatmaz. Hala yabancı sınırı getirip bu başarı yok etmek isteyen zihniyetler var. Milli takıma bakın bu kadro bu oyuncular tesadüfen mi oldu. Türkiye de kalsalar silinip giderler Anadolu takımlarına 5-7 milyon Euro paralar peşkeh çekilirdi Sonra 3 büyük kulüp niye battı derlerdi !

2
0
yanıtYanıtla
milli billur:

Şu saçlarını arkaya düz tarasan ve ıslak jöle kullansan nasıl olur Çağlar Beyler , daha iyi görüntü verirsin bence , saçların çok eskilerden kalma bir görüntü içinde 70''lerin saçlarını hatırlatıyor bana !

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title