Haberler

Aleyna Tilki, lolita imajıyla dikkatleri üzerine çekti

Güncelleme:

Yaptığı her hareketle gündem olan genç şarkıcı Aleyna Tilki, oyuncak bebeğiyle alışveriş merkezinde görüntülendi. Tilki lolita imajıyla dikkat çekti.

Genç yaşta müzik kariyerine atılan ve başarı merdivenlerini emin adımlarla çıkan Aleyna Tilki'nin her yaptığı olay, attığı her adım haber oluyor. Medyanın yakın markajında olan Tilki'nin imajıyla ilgili yaptığı en ufak değişiklik de dikkatlerden kaçmıyor.

"BEBEĞİYLE POZ VERDİ"

Genç şarkıcı, akşam saatlerinde geldiği alışveriş merkezinde mağazaları dolaşıp yeni sezon ürünlerini inceledi. Dolaşırken karşısında bir anda muhabirleri bulan Aleyna Tilki, annesine telaşla "Bebeğimi ver hemen kucağıma" dedi. Saçlarını da kucağındaki bebek gibi iki yandan kurdeleyle toplayan şarkıcı, gülümseyerek objektiflere poz verdi.

Aleyna Tilki, lolita imajıyla dikkatleri üzerine çekti

"LOLİTA İMAJI"

Yüzüne estetik yaptırdığı iddialarıyla gündeme gelen 19 yaşındaki şarkıcının bebeğiyle verdiği bu poza "Lolita imajı" yorumları yapıldı.

Aleyna Tilki, lolita imajıyla dikkatleri üzerine çekti

PAYLAŞIMI TEPKİ ÇEKTİ

Geçtiğimiz günlerde oyunculuğa başlayan kız kardeşi Ayça Tilki'yi dudağından öptüğü videoyu paylaşan Aleyna Tilki, beğenilerin yanı sıra büyük tepki çekmişti. Tilki'nin yayınladığı video kısa sürede en çok paylaşılan görüntüler arasına girdi.

Aleyna Tilki, lolita imajıyla dikkatleri üzerine çekti

Aleyna Tilki, lolita imajıyla dikkatleri üzerine çekti

Aleyna Tilki, lolita imajıyla dikkatleri üzerine çekti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Aleyna Tilki Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (35)

Ziyaya cevap:

LAN LAVUK ZİYAA HER HABERE NE YORUM YAZIYORSUN KAPÇIK.

29
23
yanıtYanıtla
Ziyaa:

Özür dilerim abi.

yanıt26
yanıt13
ziyaa:

Sanane lan tavuk. Babanın sitesi mi? Aşağıda özür dileyen ben değilim ayrıca, dingilin teki. . .

yanıt11
yanıt26
Ziyaa:

Benim adıma yorum yazan ziyaa isimli mal.Ben ziyaa olarak her habere yorum yazıp çevre kirliliği oluşturduğum için herkesten özür dilerim.

yanıt17
yanıt10
Ziyaa:

Bütün kuşları dizdik, gözümüzü leyleğe diktik hamd olsun. Gerçek ziya benim, elden geçirmediğim haber kalmayacak hepsine değerli yorumumu yapacağım başta Allah''ın ardından da değerli reisimizin kudretiyle inşallah.

yanıt6
yanıt3
ZİYAA:

boş yapmayın gerçek ziya benim !!!

yanıt1
yanıt0
ZİYA BABANIZ:

SİZ DE NERDEN ÇIKTINIZ LAYNNNN

yanıt1
yanıt0
Lale karaman:

Reklam icin Amerika ya gitti..Turkiye den ayrilamiyor.Kim takar seni Amerika da.Ozenti, sahte ruhlu .gundemde kalmak icin sacmaliyor

35
0
yanıtYanıtla
,,,,,,,,,,,,,,, -,,:

KESİN BE, , , GERÇEK KARA MURAT BENİM, , , , , , , , , , , , ,

yanıt0
yanıt0
AÇIKÇASI:

bak yavrum böyle yapma. insana biraz da beyin gerek yavrum . sanatçı mısın şaklaban mı la

17
0
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title