Haberler

Lucescu sitem ediyordu, Şenol Güneş gerçekleştirdi

Güncelleme:

A Milli Takım'ın eski çalıştırıcısı Lucescu alınan başarısız sonuçların ardından birçok konuda eleştiri ve sitemde bulunmuş ve Uluslar Ligi'nde de küme düşmüştük. Şenol Güneş yönetimindeki A Milliler ise EURO 2020'ye katılma hakkı kazanırken, Lucescu'nun eleştirdiği konuları bir bir yıktı.

A Milli Takım'da başarısızlıklar sonrası bahaneleriyle adından sıkça bahsettiren Mircea Lucescu'nun çok sayıda eleştirisi, Şenol Güneş tarafından yıkıldı. Deneyimli teknik adam bahaneler yerine başarılarıyla dikkat çekerken, Lucescu yönetiminde tam 1 yıl önce Uluslar Ligi'nde küme düşen ekibimiz, Güneş yönetiminde 2020 Avrupa Şampiyonası'na gitti.

İşte Lucescu'nun sözleri ve A Milli Takım'ın başarıları:

Lucescu, " Ukrayna takımında iki kulüpten, bizde ise 10-15 takımdan gelen oyuncu vardı. Bu şekilde başarı kolay değil. Kadroyu 2-3 takımdan oluşturamıyoruz." demişti. Oysa Şenol Güneş elemelerde kadroyu 23 farklı takımdan gelen oyunculardan kurdu ve başarıya ulaştı.

Lucescu, " Elimde yeterli oyuncu yok. 22-23 oyuncumuz var. Romanya'nın 29, Arnavutluk'un 28 oyuncusu var. Erol Alkan'ı çağırdık görmek için. Hollanda'nın 2. liginde oynuyor. Analiz yapıyoruz ama çözüm yok." derken, Şenol Güneş 38 oyuncu ile grup aşamasını geçti. Oyuncu havuzumuzun genişliğini tüm dünyaya gösterdi.

Lucescu sitem ediyordu, Şenol Güneş gerçekleştirdi

Lucescu, " Romanya ve Finlandiya maçında tecrübemizin az olduğunu açık şekilde gördük. Yediğimiz goller, ayağımızdan çıkan toplardan geliyor." demişti. Güneş, 21-22 yaş ortalamalı savunma oyuncularıyla çıktığı 11 maçın 8'inde gol yemedi ve önemli bir başarıya imza attı. Bu alanda bizden iyi sadece üç ülke var.

Lucescu,"Yabancı oynatmaya devam edersek Milli Takım'a çağıracak kimseyi bulamayız. Gençler ile bir yere kadar gidersiniz." gibi sözler kullanmıştı. Şenol Güneş, Merih (21), Zeki (22), Çağlar (23), Ozan Kabak (19), Yusuf (22) ve Cengiz (22) gibi çok sayıda genç yetenekle Avrupa Şampiyonası'na gitti.

Lucescu,"Elimde olanlarla çalışmak zorundayım. 2002'de 8 Galatasaraylı oyuncu kadroda vardı. Şimdi bulamıyorum. Rusya'da Zenit'ten 5-6 isim vardı. Ben de böyle olsun isterdim." diye sitem ederken, Şenol Güneş 6 farklı ülkeden kadro kurdu. Bu oyuncuların 23'ü Türkiye'den çıktı.

Lucescu,"Sistemi kimin üzerine kuracağımı düşünüyorum. Devamlılık lazım. Geçen seneden, bu seneye 8-9 önemli oyuncu var." demişti. Ancak Güneş ile oluşturulan yetenek havuzu sayesinde eksiklerin yerini başka isimler doldurdu.

Lucescu sitem ediyordu, Şenol Güneş gerçekleştirdi

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mircea Lucescu Şenol Güneş Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (44)

Bbb:

Öyle diyonuz da hacılar hanginiz tanıyodunuz bu gençleri. Lucescu buldu çıkardı. Bu da oynatıyor

7
22
yanıtYanıtla
tabi tabi:

buldu çikardı ama oynatamadı, yada güvenemedi zamanla iyi olur düzelir diyebilirdi ama zamanıda azalıyordu.Bu takım lucenin ama bu takıma kendiside çok inanıp güvenmedi.Şenol hoca şanslıydı, takıma daha fazla zaman şans ve güven verdi kötüde olabilirdi,olmadı bu açıdan hakkıni vermek lazım iyi iadare etti... iyi sonuçlar elde etti

yanıt0
yanıt0
Sarac:

Fatih terim , hiddink ve lucescu milli takımı bitiren üç adam

21
7
yanıtYanıtla
OKEY:

BU OYUNCULARI LUCESKU BULDU ZATEN

12
16
yanıtYanıtla
Türk:

Şenol Hoca Türkiye nin en iyi hocasıdır.

20
5
yanıtYanıtla
Çağs:

zımparator ve 6S''liler kuduruyor

yanıt0
yanıt1
en iyi gününüz bu olsun inşallah:

allah tan korkun bu takım lucescu eseri o kurdu kaymağını da şenol güneş yiyiyor tipki barcelona da ricard ın yaptığı gibi

6
16
yanıtYanıtla
mufit:

Selam 6S

yanıt0
yanıt0
FBli:

He dogru dunya 3unsu oldugumuz zaman gene Lucescu kurmustu takimi, Senol hoca gene hazira konmustu. Super zeka, super tespit, masallah! Ulkeye boyle beyinler lazim

yanıt0
yanıt0
la gardaş:

fanatiklik mi bu. . ?şenol güneşi sevmemenin şeklimi. . . lucescu????

yanıt1
yanıt0
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title